Life

Vecinul se comporta ciudat și ea nu înțelegea de ce. După doi ani, a aflat adevărul: „Ce întorsătură de situație”

Vecinul unei femei s-a comportat ciudat timp de doi ani, având în fiecare zi altă stare. Care era, de fapt, motivul pentru care făcea asta.
20.12.2023 | 18:01
Vecinul se comporta ciudat si ea nu intelegea de ce Dupa doi ani a aflat adevarul Ce intorsatura de situatie
O femeie a rămas surprinsă când a aflat de ce vecinul său se comporta ciudat. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O femeie nu a înțeles de ce vecinul ei se comporta ciudat în fiecare zi, deși la început a fost prietenos. Abia după doi ani a a aflat care este motivul și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă.

O femeie a înțeles abia după doi ani de ce vecinul său se comporta ciudat

Uneori relațiile cu vecinii pot fi dificile, dar cel puțin sunt clare: fie aceștia sunt prietenoși sau nu sunt deloc cooperanți. Dar atunci când un bărbat s-a mutat pe strada pe care locuia, o femeie a avut o adevărată surpriză.

ADVERTISEMENT

Pentru că acesta, descris de protagonista poveștii ca fiind un om cu părul lung, care avea un câine alb cu negru, a părut încântat să o cunoască. Dar câteva zile mai târziu, bărbatul s-a încruntat la ea când s-au întâlnit pe stradă, iar câinele părea mai agresiv.

Situația cu vecinul a fost un du-te-vino continuu timp de doi ani. Femeia și-a spus povestea pe Reddit și a dezvăluit care era, de fapt, adevărul și de ce câinele și bărbatul erau atât de ciudați.

ADVERTISEMENT

„Într-o zi, el era prietenos și câinele lui era ok, în următoarea era puțin răutăcios și câinele într-un fel de frenezie. La un moment dat, animalul chiar a scăpat din lesă și l-a atacat pe al meu, el țipa la mine și refuza să vină să-și ia câinele.

Din acest moment, câinele meu se comporta extrem de ciudat când îi vedea câinele lătrând. În mod ciudat, era bine când câinele era calm. De obicei, câinele meu ține ranchiună față de câinii care ei nu-i plac”, a povestit femeia despre vecinul său, conform mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Care era adevărul

Femeia nu a avut habar ce se întâmplă până când, la un moment dat, s-a întâlnit cu proprietara casei unde vecinul său locuia și i-a spus acesteia despre cât de ciudat este comportamentul acestuia.

Răspunsul a lăsat-o mască, căci proprietara a întrebat-o la „care din ei” se referă. Pentru că, de fapt, vecinul ciudat nu era unul singur, ci era vorba despre doi gemeni identici care aveau și câini la fel.

ADVERTISEMENT

„Am crezut în mod legitim că sunt aceeași persoană și același câine timp de 2,5 ani, oameni buni. Azi a fost ziua. După tot acest timp, i-am văzut în sfârșit pe cei doi băieți împreună. S-au îmbrăcat și în ținute asortate”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT