Life

Vedeta care a refuzat participarea la America Express: „Nu prea vezi oameni cunoscuți acolo”

O cunoscută cântăreață a dezvăluit motivele pentru care nu vrea să meargă la America Express. Vedeta i-a refuzat pe producătorii emisiunii.
15.01.2024 | 18:43
Vedeta care a refuzat participarea la America Express Nu prea vezi oameni cunoscuti acolo
Daniela Gyorfi nu vrea să participe la America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși visul multor vedete de la noi este să meargă la America Express, Daniela Gyorfi și iubitul său i-au refuzat pe producători. Cântăreața nu-și dorește sub nicio formă să meargă într-o asemenea aventură. Care sunt motivele sale.

Daniela Gyorfi a refuzat propunerea producătorilor America Exprsess

Nu toată lume își dorește să meargă la America Express. O demonstrează Daniela Gyorfi și iubitul său, care i-au refuzat pe producătorii emisiunii de la Antena 1. Cântăreața a dezvăluit de curând că nu este deloc interesată.

ADVERTISEMENT

Artista consideră că și-a făcut deja un renume în showbizul românesc și nu mai are nevoie să treacă prin toate provocările competiției câștigate sezonul trecut de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. 

Astfel că, nu are nicio motivație pentru a participa. „Nu sunt motivată pentru America Expres. Nu mai sunt la vârsta în care să dorm pe stradă, ca să ajung să mă cunoască lumea. Ni s-a propus, dar am refuzat. Nu prea vezi oameni cunoscuți care merg acolo”, a declarat Daniela Gyorfi pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, artista recunoaște că relația sa cu George Tal nu este tocmai lapte și miere. Totodată, vedeta a vorbit și despre motivul pentru care nu vrea să mai ajungă în fața altarului, cu toate că este de 17 ani împreună cu partenerul său. 

„Suntem o familie normală. Nu pot spune că-mi curge miere pe ziduri, dar nici că ne e rău. Ar fi jenant să mă mai mărit acum. Nu fac nimic, nicio cununie, nicio nuntă. Avem momente când ne certăm, dar ne împăcăm.

ADVERTISEMENT

Mai țipăm și noi unul la altul. Câteodată eu cedez, altă dată el. Își mai cere scuze când greșește. Avem orgolii, dar nu extreme. Suntem împreună de 17 ani, avem simțul umorului foarte dezvoltat”, a explicat Daniela Gyorfi, în vârstă de 55 de ani.

Nu are timp nici măcar pentru vacanțe

De altfel, Daniela Gyorfi ar trebui să facă o pauză de la cariera muzicală pentru a participa la America Express, căci se numără printre artiștii norocoși care au concerte tot timpul anului, chiar și în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

„Eu am spectacole și-n această lună. Am tot cântat perioada asta. Eu n-am pauză, nu-mi permit să fac asta. Dacă merge treaba, cât timp oamenii au nevoie de tine, ești bine mersi. Pentru că apoi nu te mai caută nimeni.

Vreau să ajungem în Spania, în vacanța Mariei din februarie. Chiar dacă pe 3 și 4, la începutul lunii, voi cânta în Anglia. Iar apoi, pe 17 și 18 voi fi la Torino. Dar vom pleca în aceeași zi în care mă și întorc”,  a adăugat Daniela Gyorfi.

ADVERTISEMENT