Life

Vedetă de la Antena 1, acuzată că și-a înjunghiat iubitul! Producătorii sunt disperați

O vedetă dintr-un reality-show de la Antena 1 este acuzată că și-a înjunghiat iubitul! Este alertă maximă în echipa de producție.
18.10.2023 | 12:45
Vedeta de la Antena 1 acuzata ca sia injunghiat iubitul Producatorii sunt disperati
Vedetă de la Antena 1, acuzată că și-a înjunghiat fostul iubit. Foto: Antena 1/ Montaj; FANATIK
ADVERTISEMENT

O cunoscută vedetă de la Antena 1, apreciată de telespectatori pentru show-ul de televiziune în care participă, este acuzată că și-a înjunghiat fostul iubit. Bărbatul, de origine arabă, a prezentat și probele care arată că ar fi suferit o agresiune din partea fostei sale partenere.

Vedetă de la Antena 1, acuzată că și-a înjunghiat fostul iubit

Dezvăluirea făcută de Viperele Vesele aruncă în aer casa Mireasa! Vedeta de la Antena 1 care e acuzată de această grozăvie greu de imaginat, care a recunoscut, de altfel, că urmează un tratament psihiatric, este Madi. E nimeni alta decât preferata telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele trag un semnal de alarmă cu privire la acest subiect extrem de sensibil. E un subiect care nu și-a găsit încă locul în cadrul dezbaterilor de la Mireasa. Până la această oră, în emisiune nu s-a vorbit despre trecutul plin de umbre și mistere al concurentei Madi.

FANATIK a aflat că producătorii cunosc foarte bine situația, însă vor ca deocamdată să nu pună pe tapet acest caz controversat din motive neștiute. Pe de altă parte, Simona Gherghe și echipa de la Mireasa acordă minute bune din programul tv pentru a discuta despre pisicile pe care le-a luat în custodie mama unei alte fete, Bogdana. Nu mai puțin de 41 de mici feline!

ADVERTISEMENT

Discuții interminabile la Mireasa despre pisicile mamei Bogdanei

„Producătorii emisiunii Mireasa se preocupă intens de subiectul mamei unei concurente, Bogdana. Femeia a adăpostit 41 de pisici în apartamentul ei cu 3 camere din Arges. Despre această mamă a sa, concurenta Bogdana a declarat în emisiune că suferă de o afecțiune psihică.

În intervenția telefonică din ediția de ieri a emisiunii, mamă concurentei a întărit afirmațiile fiicei. A menționat despre această afecțiune a sa. Mai mult decât atât, încă de la casting, Bogdana a declarat că nu are deloc o relație cu mama sa. O mamă despre care trebuie să menționăm că nu are contract cu Antena TV Group semnat, nefiind participantă în emisiune.

ADVERTISEMENT

Cazul pisicilor luate de pe străzi sau din adăposturi de mama concurentei si duse acasă, pare destul de tranșat și rezolvat. Poliția, având mandat de percheziție, a descins în casa mamei concurentei. Au fost duse pisicile la adăpost. Nu s-a constatat că pisicile ar fi fost maltratate. Problema ridicată a fost spațiul poate prea mic pentru un număr, totuși, atât de mare de pisici! Plus deranjul olfactiv al vecinilor”, notează Viperele Vesele despre situația pisicilor mamei Bogdanei.

vedetă antena 1
Madi, vedetă la Antena 1 în reality-show-ul Mireasa. Foto: Antena 1

Madi, preferata publicului, trecut plin de controverse

Cu toate că subiectul a fost clarificat, producătorii emisiunii au continuat să se focuseze pe el. Asta în condițiile în care Madi, vedeta de la Antena 1, ar avea mult mai multe explicații de oferit despre fostele sale relații.

ADVERTISEMENT

„Care este motivul pentru care producătorii de la Mireasa sunt atât de preocupați de dosarul mamei concurentei Bogdana? În același timp, subiectul înjunghierii fostului iubit de către concurenta Madi, subiectul declarațiilor ei mincinoase, halucinante și fantasmagorice din emisiune, demonstrate cu probe, subiect despre care vuiește presa întreagă, a fost băgat sub preș de către producători.

Madi, o concurentă venită să se mărite la Mireasa… O concurentă aflată încă sub tratament dur psihiatric (3 tablete dimineața, 3 prânz, 4 seara, 11 în total) după externarea din Spital de Psihiatrie “Voila” din municipiul Câmpina, cunoscut pe vremuri sub numele “spuma nebunilor”…

O concurentă acuzată de fostul iubit că l-a înjunghiat, o concurentă pe numele căreia fostul iubit a depus plângere în Belgia, despre trecutul căreia actualul iubit, Sergiu, este ținut în beznă de producători. Îi pun, poate, integritatea fizică sau chiar viața în pericol, ca de altfel și a celorlalți concurenți din casa Mireasa.

“Țara arde și baba se piaptănă” pare a fi sloganul după care producătorii de la Buftea își desfășoară activitatea. Asta ne face să credem că producători mai slab pregătiți decât la Buftea niciunde pe piața media românească nu găsești”, sunt acuzațiile grave lansate de Viperele Vesele despre vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT