Life

Vedeta din România care și-a arătat fundul în direct. A crezut că are o insectă în chiloți. Video

O vedetă din România și-a arătat fundul în direct. A crezut că are o insectă în chiloți și nu a mai ținut cont de faptul că era filmată.
27.08.2023 | 12:00
Vedeta din Romania care sia aratat fundul in direct A crezut ca are o insecta in chiloti Video
Vedeta din România care și-a arătat fundul în direct. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vedetă din România și-a arătat fundul în direct. Momentul a devenit viral și inclusiv presa străină a preluat imaginile scriind articole pe această temă. Despre cine este vorba și cum s-a întâmplat totul?

Vedeta din România care și-a arătat fundul în direct

Vedeta din România care și-a arătat fundul în direct este chiar Ilinca Vandici. Nimic nu a fost însă intenționat. În timpul emisiunii Bravo, ai stil!, vedeta a crezut că are o insectă în chiloți.

ADVERTISEMENT

Nu a mai ținut cont de faptul că a fost filmată și și-a pierdut cumpătul. Credea că este vorba despre un păianjăn și a făcut tot posibilul să scape de el. Nu a știut însă că imaginile cu ea vor deveni virale ulterior.

La momentul respectiv, în urmă cu aproape cinci ani, telespectatorii i-au putut vedea fundul vedetei din România, dar și lenjeria intimă. Inclusiv concurentele din acea ediție de la Bravo, ai stil! au rămas șocate atunci când au văzut întreaga scenă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viață într-un accident rutier teribil, a intervenit la acel moment. Acesta a încercat să o ajute să scape de insecta de sub rochie. Iar situația a avut un final fericit. Chiar și așa, vedeta cu siguranță nu va uita acel moment.

Imaginile au apărut și în presa străină

Inclusiv cei de la Daily Mail au preluat informația. Aceștia au descris-o pe vedeta din România ca find ”înfricoșată” înainte să își ridice fusta. De asemenea, aceasta s-a întors cu spatele la camera de filmat. Chiar și așa, multe s-au văzut atunci.

ADVERTISEMENT

”Panică în studioul Bravo, ai stil!: Invazia insectelor a ajuns și sub rochia Ilincăi. Răzvan încearcă să țină situația sub control și dă o mână de ajutor.”, scria pe burtieră în timpul difuzării imaginilor respective. Iar nu puțini sunt cei care au tot dezbătut subiectul la acea vreme.

Menționăm faptul că Ilinca Vandici prezintă de ani buni emisiunea Bravo, ai stil. De altfel ea este și una dintre cele mai apreciate vedete din România. Anul acesta a fost însă destul de dificil pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a divorțat de soțul ei, alături de care are și un copil. Bărbatul și-a refăcut rapid viața după acest eveniment și a plecat inclusiv în vanață. De cealaltă parte, prezentatoarea tv a decis să se concentreze pe creșterea fiului ei și pe partea profesională.

ADVERTISEMENT