Life

Vedeta TVR a atras atenția prezentatorilor BBC, la Eurovision, cu acest detaliu. Moldova, pedepsită de România!

Vedeta TVR care a anunțat punctele la Eurovision 2023 din partea juriului României le-a atras atenția celor doi prezentatori de la BBC.
14.05.2023 | 20:36
Vedeta TVR a atras atentia prezentatorilor BBC la Eurovision cu acest detaliu Moldova pedepsita de Romania
Vedeta TVR Eda Mărcuș a prezentat punctele juraților români în finala Eurovision 2023. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Vedeta TVR Eda Mărcuș, cea care a anunțat la Eurovision notele juraților români în finala din 13 mai a atras atenția prezentatorilor BBC!

Vedeta TVR Eda Mărcuș a intrat în grațiile prezentatorilor BBC de la Eurovision

În finala Eurovision, punctajele concurenților au fost obținute din două părți: juriu și public. Juriile naționale au acordat puncte de la 1 la 12, cu excepția notelor 7 și 9 țărilor care s-au descurcat cel mai bine. Fiecare țară care a intrat în direct în finala Eurovision a prezentat aceste puncte. Din partea noastră a vorbit Eda Mărcuș.

ADVERTISEMENT

Hannah Waddingham și Graham Norton au izbucnit în râs atunci când au văzut-o și auzit-o pe Eda Mărcuș. Cei doi n-au fost dați pe spate  foarte de accentul în limba engleză al vedetei de la Televiziunea Națională. Sau poate că motivul amuzamentului a fost cu totul altul. Cert e că s-au făcut câteva remarci despre momentul pe care Eda l-a avut în finală.

Dincolo de „Bună seara, Europe, Good evening, beautiful world”, cele câteva secunde în care Eda s-a văzut pe micile ecrane de pe întregul continent, dar și din Australia, au scoa la iveală fântânile arteziene din spatele vedetei, pe marginea cărora Graham și Hannah au avut ceva de comentat.

ADVERTISEMENT

Fântânile arteziene au atras atenția starurilor BBC, Hannah și Graham

„Mulțumim frumos, Eda!”, a încheiat Graham Norton scurta comunicare cu românca noastră. „Tuturor ne place o fântână frumoasă, nu-i așa?”, a întrebat Hannah Waddingham, făcând referire la fântânile arteziene din spatele vedetei de la TVR. (Momentul poate fi urmărit mai jos, la 03:26:53).

„Nu am vrut să vorbesc despre ținută, după ce că atâtea țări se luptă acum. Nu ne mai arătați fântâni”, a spus Graham Norton, care a fost pe punctul să comenteze ținuta Edei Mărcuș. Fântânile de pe fundal au salvat-o pe vedeta TVR din calea unor posibile glumițe în cunoscutul stil britanic.

ADVERTISEMENT

România a ”pedepsit” Moldova: i-a acordat 7 puncte

Gluma ca gluma, dar… Revenind la lucruri mai serioase, trebuie remarcat faptul că experții în muzică din România nu au acordat anul acesta cele 12 puncte, ca în vremurile bune, Moldovei. 

Se pare că țara vecină a fost ”pedepsită” pentru că, anul trecut, ai lor jurați nu au dat nici măcar un punct reprezentantului nostru, WRS.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, cele 12 puncte ale juraților din România s-au dus către Italia. 10 puncte a primit Suedia, 8 Estonia, 7 Moldova, 6 Cipru, 5 Albania, 4 Israel, 3 Australia, 2 Belgia. Un singur punct s-a dus către Polonia.

 

 

ADVERTISEMENT