Life

Vedetele din România, atenționate de Mihai Voropchievici! Obiectul de care nu ar trebui să se dezlipească

Vedetele din România, și nu doar persoanele publice, primesc niște sfaturi prețioase de la maestrul Mihai Voropchievici.
10.08.2023 | 18:48
Vedetele din Romania atentionate de Mihai Voropchievici Obiectul de care nu ar trebui sa se dezlipeasca
Mihai Voropchievici, sfaturi prețioase pentru vedetele din România. Foto: ASTROFANATIK/ Instagram/ Facebook/ Etno TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Vedetele din România se pot feri de necazuri și energii negative, susține Mihai Voropchievici, cu ajutorul unor trucuri nebănuite! Sfaturile specialistului în arte divinatorii sunt valabile și pentru oamenii de rând!

Vedetele din România, sfaturi prețioase și gratuite de la Mihai Voropchievici

Oamenii din timpurile vechi apelau deseori la puterea unor cristale terapeutice, tămăduitoare. Mihai Voropchievici vorbește despre cele mai prețioase cristale, cele care pot alunga stările de disconfort și energiile negative.

ADVERTISEMENT

Încă de la început, cel cunoscut ca maestru al runelor, precizează din start că nu este vorba despre sfaturi medicinale aici, ci despre niște taine, legende ale timpurilor de demult apuse legate de puterile pe care unele cristale terapeutice le pot avea asupra stării noastre sufletești.

Unele dintre sfaturi sunt numai bune pentru vedetele din România care nu traversează o perioadă tocmai bună, pentru cei care au suferit o despărțire ori sunt afectate de stres din cauza timpului extrem de aglomerat de câtă muncă au de făcut.

ADVERTISEMENT

De la necazurile sufletești, de la stres, anxietăți și apatie se pot dezvolta, în opinia multor bioenergoterapeuți o serie de afecțiuni de-a lungul vieții.

Chihlimbarul și ametistul, două pietre care alungă energiile negative

Prima din aceste cristale sau pietre terapeutice este chihlimbarul. E socotit drept cristal, deși e o rășină culeasă de pe un pom a cărui scoarță a fost afectată. Ca să se apere, copacul respectiv secretă o rășină. Oamenii muntelui colecționează această rășină și îî dă diferite forme.

ADVERTISEMENT

E vâscoasă, galbenă, ca mierea, dar un fel de miere ceva mai tare. Mai există și modalitatea de a da un diluant sau cu petrol lampant pentru a nu se lipi de mână. Se îndepărtează greu când intră în contact cu pielea.

Acest chihlimbar absoarbe energiile negative din corp. Cu alte cuvinte, e un cristal sau o piatră vindecătoare. Poate fi folosit pentru ameliorări, nu ca tratament total.

ADVERTISEMENT

Din seria de cristale terapeutice face parte și ametistul. Ametistul e la fel de bun pentru a elimina influențele din jurul nostru. Această piatră e benefică mai ales pentru vedetele din România ori pentru orice persoană care intră în contact cu foarte multă lume și e supusă prejudecăților, energiilor din toate părțile.

Ce sfat are Mihai Voropchievici pentru vedetele din România: „Menține echilibrul”

Iată ce mesaj transmite Mihai Voropchievici pentru vedetele din România, pentru cei care sunt în atenția tuturor: „Dacă sunteți persoane publice și veniți în contact cu oameni mai răi, e recomandat să aveți asupra voastră o piatră de ametist. Ametistul menține echilibrul în tranziție. Dacă treceți de la o căsătorie la alta, de la o prietenie la alta, piatra nu face altceva decât să vă ajute”.

Ametistul, după ce e spălat la un jet de apă, e bine să fie lăsat în paharul cu apă. Consumând apa în care a stat ametistul, ajută la purificarea interioară.

Totodată, această piatră prețioasă alungă stresul. „Dacă aveți mult de muncă și aveți colegi cicălitori, e foarte bine să aveți ametist asupra voastră”, sfătuiește Mihai Voropchievici.

Maestrul spune că ametistul poate fi pus și sub pernă pentru cei care nu pot dormi din cauza grijilor, a stresului. Pentru alte subiecte la fel de interesante, explicate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina noastră de YouTube, ASTROFANATIK!

ADVERTISEMENT