Sport

Vedetele lui CFR Cluj nu se gândesc la transferuri: ”Vrem să facem performanță aici, suntem focusați pe campionat și Conference League”

CFR Cluj a făcut instrucție cu FC Voluntari 4-0 și a făcut un salt important și în clasament. Cei mai importanți jucători nu se gândesc la transferuri și se concentrează pe noi succese în tricoul feroviarilor.
31.08.2022 | 23:08
Vedetele lui CFR Cluj nu se gandesc la transferuri Vrem sa facem performanta aici suntem focusati pe campionat si Conference League
CFR Cluj și-a regăsit cadența și a făcut instrucție cu FC Voluntari, scor 4-0. Secretul constă și în faptul că vedetele echipei ardelene nu se gândesc la transferuri. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus categoric în fața celor de la FC Voluntari la capătul unui meci în care fotbaliștii lui Dan Petrescu s-au întrecut în goluri de generic. Petrila, Jefte, Mistrati și Yeboah au adus al patrulea succes stagional al campioanei.

Jucătorii lui CFR Cluj, focus pe SuperLiga și pe Conference League

Victorie spectaculoasă pentru campioana CFR Cluj în duelul cu FC Voluntari, venită exact la momentul potrivit, după o serie de rezultate și mai ales de meciuri neconvingătoare.

ADVERTISEMENT

Totul a fost de partea feroviarilor, în ciuda unui joc, pe alocuri, la intimidare al ilfovenilor. Manea s-a ales cu capul spart și-i provoacă și mai mari dureri de cap antrenorului Dan Petrescu, înaintea primului meci din grupele Conference League.

Secretul revenirii de formă a CFR-ului a fost explicat de doi dintre jucătorii care ar putea să se despartă de campioana României. Claudiu Petrila și Andrei Burcă au oferte, dar nu se gândesc să plece.

ADVERTISEMENT

”Asta trebuie să facem meci de meci, suntem focusați și pe campionat, dar nu putem neglija nici Conference League. Anul trecut am avut o campanie foarte proastă în Europa, acum trebuie să trecem de faza grupelor. Aici tricoul obligă.

Au fost multe discuții și multe oferte, dar nu am vrut să plec. Acum sunt focusat aici și vreau să fac performanță aici. Sunt discuți în fiecare zi dar dacă mie nu-mi convine ceva la echipa respectivă…

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se va întâmpla, vreau să facă treabă aici, poate sunt făcut să joc pe viață la CFR Cluj”, a declarat Andrei Bucrcă, la finalul partidei.

”Aveam nevoie de victoria asta, acum avem timp să pregătim și meciul din Conference League. Nu vreau să discut despre vreo ofertă, nici nu mi s-a zis nimic, nici nu e treaba mea, e a impresarilor”, a completat Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

Salt important în clasament pentru CFR Cluj

CFR Cluj nu a început bine nici competiția internă, nici campania europeană. Însă, în ciuda evoluțiilor mai puțin convingătoare, trupa lui Dan Petrescu este în grafic. CFR s-a calificat în grupele Conference League și a făcut și un salt important în clasamentul SuperLigii.

Concret, în urma acestui succes 4-0 cu FC Voluntari, CFR Cluj a urcat, chiar dacă provizoriu, până pe locul al patrulea în clasamentul SuperLigii, în care a acumulat 12 puncte.

Nu e mai puțin adevărat că oaspeții nici nu au avut vreun șut pe spațiul porții, nici nu au încercat măcar să pare convingători că ar fi făcut deplasarea la Cluj pentru un punct.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Dispariție misterioasă" a unui model de talie internațională, imediat după ce noul iubit s-a convertit la islam
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde