Life

Vedetele și mașina timpului. La ce vârstă s-ar întoarce și ce sfaturi și-ar oferi. Ilie Năstase: „Făceam nebunii, eram liber”

Și vedetele au trecut prin greutăți. Ce și-ar spune Ilie Năstase, Anca Serea sau Andreea Raicu dacă s-ar putea întoarce în timp și ce moment al vieții ar alege.
07.11.2022 | 18:47
Vedetele si masina timpului La ce varsta sar intoarce si ce sfaturi siar oferi Ilie Nastase Faceam nebunii eram liber
În ce perioadă din viață s-ar întoarce Ilie Năstase și Andreea Raicu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă mașina timpului ar exista, vedetele și-ar dori și ele se o încerce. Unii, precum Ilie Năstase, și-ar dori să se întoarcă în copilărie, alții pe băncile școlii sau la adolescentul din liceu care a fost victima bullyingului.

În ce perioadă din viață s-ar întoarce vedetele dacă ar putea. Ilie Năstase, dor de copilărie

Puțini sunt cei care au șansa ca viața să le fie lină de la început până la final, poate că nimeni nu are parte de asta, de fapt, dar pentru mulți, destinul scoate în cale multiple obstacole. Deși în prezent au parte de bani, succes sau faimă, lucrurile n-au fost mereu roz.

ADVERTISEMENT

Întrebate ce și-ar spune dacă s-ar putea întoarce în timp și ce perioadă ar alege, personajele celebre din România au avut răspunsuri care de care mai variate.

Ilie Năstase a avut o viață plină. Ajuns la 76 de ani, se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cei mai buni jucători de tenis din țară și nu numai. Și în plan amoros a avut mai multe victorii, căci marele tenisman a fost căsătorit de nu mai puțin de 5 ori. Însă dacă ar fi să aleagă un moment în care să revină, ar alege copilăria.

ADVERTISEMENT

„Cam 7 ani, asta e vârsta la care m-aș întoarce. Că făceam nebunii, eram liber, nu mă gândeam decât la joacă. Era fericire”, a dezvăluit Ilie Năstase la Pro TV.

Cât despre Ioana, actuala soție a lui Ilie Năstase, aceasta a spus că nu ar vrea să călătorească în timp și nici să schimbe ceva, pentru că este mândră de experiențele acumulate.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine la vârsta pe care o am, sincer. Nu știu dacă aș schimba ceva din trecutul meu. Mă simt bine cu experiențele acumulate”, a răspuns Ioana Năstase.

Andreea Raicu, Ramona Păun, Lili Sandu și Gina Chirilă, sfaturi pentru adolescentele timide, fără încredere în sine

Încrederea în sine este un subiect mult discutat în zilele noastre. Dacă în prezent se vorbește despre body positivity și puterea de a trece peste eșec fără prea multă autocritică, în trecut, situația era diferită. Andreea Raicu mărturisește că s-ar întoarce la ea în adolescență și s-ar încuraja să facă mai mult ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

„Cred că între 16 și 18 ani și i-aș spune să aibă mai multă încredere în ea, mai mult curaj, să se asculte mai mult pe ea și mai puțin pe oamenii din jur și să facă lucrurile pe care și le dorește pentru că peste câțiva ani, toate momentele care atunci erau foarte grele, n-o să rămână amintiri, o să fie niște momente despre care nici măcar nu-și mai amintește”, a afirmat Andreea Raicu.

Și Ramona Păun s-ar ruga pe ea, de la vârsta de 14 ani, să nu se mai lase măcinată de temeri și să lupte pentru visele sale.

„Cred că ar fi mai util pentru dezvoltarea mea să mă întorc pe la 14 ani, atunci când eram plină de temeri. I-aș spune Ramonei de atunci să aibă încredere în intuiția ei, să aibă grijă ce oameni alege în viața ei și să nu-i fie teamă de greșeli pentru că, într-adevăr, cele mai bune lecții din greșeli vin”, a declarat Ramona Păun.

La rândul ei, Lili Sandu ar vorbi cu versiunea ei mai mică despre oameni, care nu sunt mereu ceea ce par, și i-ar spune că poate și o să ajungă să aibă succes.

„Să aibă mult mai multă încredere în ea, că poate să strălucească și i-aș spune că oamenii nu sunt chiar atât de buni”, a dezvăluit Lili Sandu, prezentatoarea de la Vorbește lumea.

Gina Chirilă, victima bullying-ului în liceu: „Însemna foarte mult”

În timp ce Bogdan Vlădău și-ar dori să retrăiască momentul în care și-a strâns fiica pentru prima dată în brațe, soția lui are un sfat prețios pentru versiunea ei din liceu.

„Mă simt cel mai bine la vârsta mea de acum și cred că cu cât o să înaintez în vârstă o să mă simt și mai bine, pentru că mă descopăr și sunt mai rațională și mă maturizez.

Dacă ar fi să mă întorc în timp, m-aș întoarce în liceu. Pentru că am avut parte de bullying și mi-aș spune că o să treacă și n-o să însemne nimic pentru mine mai târziu. În momentul ăla însemna foarte mult”, a povestit Gina Chirilă.

Andreea Răducan nu ar schimba nimic. Anca Serea s-ar întoarce pe băncile școlii

Andreea Răducan se numără printre persoanele fără regrete, care nu ar schimba nimic din trecutul ei, din contră, ar face totul exact la fel.

„Aș spune să fiu la fel de muncitoare, la fel de responsabilă, la fel de pasionată, la fel de empatică cu tot ce este în jurul meu și lucrurile în final, când tragi linie, pare că ieșim pe plus. Atâta vreme cât avem și recunoștință, înseamnă că suntem și fericiți”, a susținut Andreea Răducan.

Cât despre Anca Serea, „mama eroină” a showbizului românesc ar vrea să fie din nou elevă, pentru a acorda mai multă importanță studiului.

„Nu știu dacă aș alege o vârstă anume. Probabil că m-aș întoarce, la fel ca și Adrian, pe băncile școlii și aș studia, aș învăța mai mult. M-aș bucura mai mult de timpul acela, fără griji, fără stres, fără responsabilități”, a spus Anca Serea.

Crina Abrudan: „Am rămas blocată la 30 și ceva de ani”

Crina Abdrudan, în vârstă de 44 de ani, nu mai simte de mult trecerea timpului, ceea ce o bucură cu adevărat, după cum chiar ea a mărturisit. Sfatul pentru ea din trecut este să cunoască mai bine oamenii și felul în care aceștia funcționează.

„Eu cred că am rămas undeva blocată pe la 30 și ceva de ani pentru că nu-mi simt vârsta și nu cred că o conștientizez și lucrul ăsta mă bucură foarte tare.

Cred că mi-ar plăcea să mă întorc la 22 de ani, când am început să lucrez în televiziune sau la 26 de ani când m-am mutat în București. I-aș spune să învețe mai mult despre ea, despre oameni și să se cunoască mai bine”, a zis Crina Abrudan.

Într-o notă ceva mai amuzantă, Victor Slav ar vrea să investească în afaceri, ci nu în plăceri, așa cum a făcut în tinerețe.

„Îmi vin numai tâmpenii în cap. Cumpără pământ când se cumpărau terenuri. Eu atunci mi-am cumpărat mașină, de exemplu”, a precizat Victor Slav.

ADVERTISEMENT