News

Vendetă pentru moartea Alinei. Răzbunarea unui iubit disperat: “A amenințat că se întoarce cu pistoale”

Dezvăluiri cutremurătoare despre Casian, presupusul iubit al Alinei. Tânărul a provocat un scandal uriaș la înmormântarea fetei.
17.08.2023 | 11:59
Vendeta pentru moartea Alinei Razbunarea unui iubit disperat A amenintat ca se intoarce cu pistoale
Tensiuni și dezvăluiri controversate la înmormântarea Alinei. Foto: Colaj Fanatik/Capturi YouTube.
ADVERTISEMENT

După tragedia în care Alina a fost ucisă de către cea mai bună prietenă, atmosfera din satul Buda continuă să fie marcată de tensiuni și scandaluri. Casa familiei Alinei a devenit epicentrul unor conflicte pe fondul pretențiilor unui prieten vechi, Casian, care se autointitulează “iubitul” Alinei și a fost alungat de la priveghi.

Scandal uriaș la înmormântarea Alinei

Casian, un prieten apropiat al Alinei, a încercat să preia atenția și să se impună în cadrul evenimentului tragic. El a adus cu el bijuterii, două verighete, o pereche de cercei și un lănțișor de aur și le-a pus pe trupul Alinei în timpul priveghiului.

ADVERTISEMENT

Această acțiune a stârnit revolta familiei și a prietenilor Alinei, iar preotul care a oficiat ceremonia a întrebat cine a pus bijuteriile și dacă fata era căsătorită, ceea ce a declanșat un conflict.

Familia Alinei a intervenit rapid, îndepărtând bijuteriile și evitând un scandal mai mare în timpul ceremoniei. Cu toate acestea, Casian a revenit în a doua seară a priveghiului, încercând să intre în casă și provocând un alt incident, care a culminat cu alungarea lui din nou.

ADVERTISEMENT

Casian susține că avea o relație specială cu Alina, chiar dacă familia și prietenii acesteia au negat vehement acest lucru. El a încercat să-i sublinieze legătura prin gestul cu bijuteriile și a declarat că știa despre existența lui Sergiu, iubitul oficial al Alinei.

“Noi vorbeam des, ea își dedica tot timpul mie. Eu niciodată nu am fost tipul de om care să spună că e gelos. Toată lumea din Vaslui și din împrejurimi mă știu când eu mă întâlneam cu ei în oraș, Alina era în dreapta mea în mașină. Alina era o fată cum nu cred că o să mai găsesc vreodată.

ADVERTISEMENT

Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă, un lănțișor și o pereche de cercei, toate de aur. Ea spunea că vrea să facă școală, facultatea, voia să dea la Academia de Poliție, să se facă polițistă, iar eu o susțineam mereu cu ce aveam și cu cât puteam”, a mărturisit Casian Mihalcea, în cadrul unui interviu, pentru Kanal D.

Ce îl leagă pe Casian de Alina

Familia Alinei și prietenii ei au respins aceste afirmații, spunând că tânărul minte. Sora Alinei a afirmat că băiatul se folosește de numele surorii sale pentru a câștiga notorietate și a căutat să distragă atenția de la adevăratul iubit al Alinei, Sergiu. Potrivit acesteia, Casian a făcut un scandal la înmormântare și a lansat amenințări, încercând să-l intimideze pe Sergiu.

ADVERTISEMENT

“Sergiu era iubitul Alinei. Avea cu el o relație serioasă, știu de la sora mea. Voia să termine facultatea și să se căsătorească cu el. Acest Casian vrea să fie vedetă de pe urma Alinei. Este un mincinos. Se folosește de numele surorii mele pentru a ajunge vedetă. A venit la înmormântarea surorii mele, beat, și a făcut scandal.

Mie îmi era rău de nu mai puteam. După ce a făcut scandal, a amenințat că se întoarce cu pistoale. Asta după ce a văzut că nu a putut să-l ia pe Sergiu, adevăratul iubit al Alinei. A vrut să-l ia cu mașina, să-l ducă pe câmp și să-l bată. A început să ne amenințe pe toți. Nu îl cunosc, nu ne cunoaștem”, a explicat sora victimei.

ADVERTISEMENT