News

”Veniți înapoi, vă plâng toți. Sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus!”. Râuri de lacrimi pentru Cristina, Laura și Mădălin, tinerii morți în accidentul din Mehedinți

”Veniți înapoi, vă plâng toți. Sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus!". Râuri de lacrimi pentru Cristina, Laura și Mădălin, tinerii morți.
17.05.2023 | 19:38
Veniti inapoi va plang toti Sunteti prea tineri si prea frumosi sa plecati acolo sus Rauri de lacrimi pentru Cristina Laura si Madalin tinerii morti in accidentul din Mehedinti
”Veniți înapoi, vă plâng toți. Sunteți prea tineri”. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

”Veniți înapoi, vă plâng toți. Sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus!”. Râuri de lacrimi pentru Cristina, Laura și Mădălin, tinerii morți în accidentul din Mehedinți. Prietenii, rudele și inclusiv străinii de pe internet plâng după cei trei tineri care și-au pierdut viața într-un accident în Mehedinți.

”Veniți înapoi, vă plâng toți”

Potrivit Info Trafic 24, accidentul s-a produs marți seara între localitățile Bucura și Vânju Mare din județul Mehedinți. ”În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator”, transmiteau în acel moment salvatorii.

ADVERTISEMENT

Din păcate cei trei tineri, două fete și un băiat, au murit în urma accidentului brutal. Laura era una dintre fetele moarte, la doar 18 de ani. Elevă la Liceul Victor Gomoiu din Vânju Mare, Laura postase recent un mesaj emoționant pe Facebook pentru mama sa, cu ocazia zilei de naștere a femeii.

”Dragă mami, îmi doresc ca zâmbetul tău de pe buze să strălucească cât mai des și în ochii tăi să existe întotdeauna o scânteie de fericire! Îți doresc toată fericirea din lume și să nu uiți că voi fi mereu lângă tine. Te iubesc cel mai mult”, îi transmitea fata mamei sale. A doua victimă e Cristina, o fată de 22 de ani studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, în timp ce al treilea tânăr mort în accident era Mădălin, șoferul în vârstă de 19 ani și el elev la Liceul din Vânju Mare.

ADVERTISEMENT

Familiile și prietenii celor trei nu își revin nici acum din șoc, astfel că internetul e plin de mesaje de condoleanțe din partea celor care i-au cunoscut pe tinerii decedați. ”Mădălin, unde te-ai grăbit prietene? O secundă de neatenție ca să faci ce? Veniți înapoi că vă plâng toți, sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, este mesajul unuia dintre prietenii șoferului Mădălin, cel care a produs accidentul fatal.

”Ai, Doamne, grijă de ea… că ai mai luat un înger de pe pământ… Avea toată viața înainte… Un chip angelic, un zâmbet inocent și o copilă cu suflet bun…. Rămas bun, Cristina! Nu te voi uita niciodată, fetița mea frumoasă!”, a scris și prietena studentei de la Cluj. În urma acestui accident a fost rănit inclusiv șoferul TIR-ului care s-a izbit de mașina condusă de Mădălin. Poliția va continua ancheta în acest caz, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Directorul Liceului Teoretic Dr. Victor Gomoiu a lăsat, la rândul său, un mesaj emoționant după producerea tragediei. ”Dumnezeu să vă odihnească, Laura, Mădălin și Cristina! Nu am cuvinte. Nu știu ce mai pot spune”, a scris directorul de la Liceul Teoretic Dr. Victor Gomoiu pe Facebook. ”I-ai promis mamei tale că vei fi mereu alături de ea și uite ce i-ai făcut! Ai părăsit-o atât de devreme. Dumnezeu să vă odihnească, copii tineri”, este un alt mesaj postat pe pagina Laurei, una dintre fetele ucise în acest accident.

Accidentul din urmă cu 20 de ore a șocat întreaga comunitate din Mehedinți. Martorii spun că cele trei victime au fost inițial blocate în autoturism, fiind nevoie de descarcerare. ”Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Conform Observatornews.ro, accidentul s-a produs la ieșirea din Vânju Mare spre localitatea Bucura. “Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT