Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Verdict clar în cea mai controversată fază din Liverpool – Manchester City 1-1: “I-a numărat coastele cu piciorul”

Fostul fotbalist din Premier League, Florin Gardoș, a analizat cel mai important meci al etapei din Anglia. Gardoș a dat verdictul la faza petrecută în minutul 98.
10.03.2024 | 21:28
Verdict clar in cea mai controversata faza din Liverpool  Manchester City 11 Ia numarat coastele cu piciorul
Derby-ul din Premier League a fost analizat de către Florin Gardoș. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei engleze sau chiar al fotbalului european din acest weekend a fost întâlnirea Liverpool-Manchester City. Partida a fost extrem de spectaculoasă, chiar dacă s-a terminat 1-1, iar expertul FANATIK SUPERLIGA pe fotbalul englez, Florin Gardoș, a analizat jocul.

Superiori, dar surclasați

“M-a surpins Liverpool. Nu mă așteptam ca jumătate de Liverpool să pună atâtea probleme celor de la Manchester City. Dacă luăm valoric echipele, Manchester City era superioară față de Liverpool. 

ADVERTISEMENT

Se întâmplă o dată la ceva timp ca echipa mai slab cotată să joace mult mai bine decât favorită”, a punctat Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport, referindu-se la evoluția echipei lui Klopp.

Verdictul: Meritau penalty în prelungiri

Faza din minutul 90+8 a derby-ului englez a stârnit cele mai mari discuții în studioul FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport. Este vorba despre momentul când Liverpool ataca, iar Jeremy Doku l-a oprit pe campionul mondial, Alexis Mac Allister.

ADVERTISEMENT

Toți invitații lui Horia Ivanovici din această seară, Florin Gardoș, Vivi Răchită și Robert Niță, au dat verdictul. Aceștia au fost de părere că faza din prelungiri ar fi trebuit să se încheie cu penalty în favoarea echipei lui Klopp.

“Este o intrare care nu se face într-un asemenea meci, într-un asemenea moment, părerea mea este că trebuia acordat penalty”, a punctat Gardoș. “I-a numărat coastele cu piciorul. Penalty”, a declarat și Robert Niță. “Trebuia acordată lovitură de pedeapsă pentru Liverpool”, a fost de părere și Vivi Răchită din în studioul FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Aflat în propriul careu, Jeremy Doku a atacat o minge înaltă cu piciorul extrem de sus, extrem de periculos. După ce a lovit mingea, fotbalistul lui City l-a lovit în piept pe argentinianul lui Liverpool. Faza a fost foarte rapid analizată la sistemul VAR, dar fără ca arbitrul să meagă la monitor. Decizia finală a fost ca meciul poate continua, fără a fi acordat penalty pentru cormorani.

Fostul jucător al lui Southampton, Florin Gardoș, a analizat și evoluția de peste 50 de minute a lui Radu Drăgușin la Tottenham. Gardoș l-a lăudat pe fundașul naționalei pentru ceea ce a făcut pe teren împotriva celor de la Aston Villa.

ADVERTISEMENT

“Era un meci foarte important pentru locurile de Liga Campionilor. Important pentru ceea ce se întâmplă pe final de sezon în Premier League. Legat de Drăgușin, mi-a plăcut cum a jucat efectiv. A avut intervenții bune pe durata jocului.

Radu Drăgușin a intrat foarte bine în joc și știu că nu i-a fost ușor. Dacă ești fundaș sau portar, este cel mai greu să intri pe parcursul unui meci. Orice greșeală poate fi fatală pentru echipa ta”, a punctat Gardoș.

 

ADVERTISEMENT