Fotbal intern

Verdict în disputa dintre FCSB și CSA, dat de un fost jucător din Ghencea. Răspunsul echipei din Liga 1

02.03.2021 | 13:37
Verdict in disputa dintre FCSB si CSA dat de un fost jucator din Ghencea Raspunsul echipei din Liga 1
ADVERTISEMENT

Fost jucător la Steaua București în perioada 1990-1998 și președintre între 1998 și 2000, Vasile Gherasim a analizat disputa dintre FCSB și CSA în ceea ce privește palmaresul și consideră că echipa Armatei ar trebui să aibă câștig de cauză.


MM Stoica i-a răspuns dur lui Gherasim

UPDATE, 2 martie, ora 13:38 / Intervenția lui Daniel Gherasim în disputa dintre FCSB și CSA Steaua a fost taxată dur de Mihai Stoica, managerul general al grupării din Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Ne mai spune un lucru Gherasim. Exista, dar era scoasă din uz. Camuflată bine după biluțe probabil. Important e că au găsit-o și s-a reluat. Nu mai știe Gherasim dacă în 2013, când eliminam Ajax sau 2015, când se făcea tripla. Deci sigur nu în 2014”, a scris MM Stoica pe Facebook.

fost jucător FCSB CSA


Știre inițială, 2 martie, ora 10:54

Războiul dintre cele două entități continuă, iar acțiunile avocaților ce apără interesele clubului patronat de Gigi Becali Becali i-au deranjat pe reprezentanții steliștilor care au emis un comunicat prin care dezmint înstrăinarea palmaresului, mărcii sau a culorilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit că meciul dintre FCSB II și CSA Steaua este mai important decât partidele pe care echipa mare le-ar mai fi avut în Cupa României, pentru că vrea să pună capăt proiectului susținut din bani publici de la echipa militarilor.

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua, tranșată de un fost jucător al roș-albaștrilor

”Secția de fotbal a Armatei nu a dispărut niciodată. Chiar dacă unii zic că s-a reînființat. Exista, dar nu era activitate. În 2013 sau 2015 s-a reluat activitatea. Din punctul meu de vedere, Steaua din Liga 3 este Steaua. Pe mine mă reprezintă. Secția nu a fost desființată. S-au început aceste procese și cred că Armata va avea câștig de cauză”, a declarat Vasile Gherasim, fost jucător în Ghencea, despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”Din ce îmi aduc aminte, Cristi Gațu era comandatul clubului. El a demarat acest proiect. S-a trecut în acel statut ca 102 sau 105 membri fondatori ai Asociației Fotbal Club Steaua trebuiau să aibă minimum cinci ai în club. După aceea s-a creat Consiliul de Administrație, cu Viorel Păunescu președinte”, a spus fostul portar al Stelei pentru gsp.ro.

Gherasim nu l-a întâlnit pe Becali

”Eram și eu în el. Și trei reprezentați ai Ministerului Apărării Naționale. Erau 9 membri care luau decizii. Au trecut anii și probabil că investiții în fotbal nu au mai fost. Eu am plecat în primăvara lui 2000, dar am mai lucrat în club.

ADVERTISEMENT

S-au făcut schimbări… Cred că s-a apelat la domnul Becali atunci, eu nu l-am cunoscut. Când eram la AFC el nu venea. Probabil că a fost un investitor care a zis ‘Pe banii mei, hai să iau eu deciziile’”, a continuat Gherasim.

”Probabil că AFC-ul a intrat în faliment și au făcut ca societatea nouă să preia secția de fotbal. Din ce îmi aduc aminte, în protocolul dintre Clubul Steaua și AFC, prin Hotărâre de Guvern, s-au dat gratuit stadionul, terenurile de antrenament, hotelurile.

Foarte important pentru tot ce se discută azi, acolo era scris că AFC e continuatoarea de drept a secției de fotbal de la CSA Steaua. Când ea a dispărut, nu știu și nu cred că la noua societate s-a trecut asta”, a încheiat Vasile Gherasim.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,22 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT