Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Verdictul lui Bănel Nicoliță. Olaru sau Compagno? Cine e de vină pentru accidentarea horror. Exclusiv

Bănel Nicoliță a vorbit la Fanatik SuperLiga despre ciocnirea „horror” dintre Olaru și Compagno din meciul FCSB-ului cu Chindia Târgoviște.
13.12.2022 | 13:00
Verdictul lui Banel Nicolita Olaru sau Compagno Cine e de vina pentru accidentarea horror Exclusiv
Verdictul lui Bănel Nicoliță. Olaru sau Compagno Cine e de vina pentru accidentarea horror. Colaj Fanatik/ Foto: Captură Video Digisport.ro
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat reciproc în ultima victorie a FCSB-ului pe Stadionul „Ilie Oană” de la Ploiești în startul partidei cu Chindia Târgoviște. Cei doi fotbaliști nu vor mai evolua în acest an, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, iar Bănel Nicoliță și-a exprimat părerea în privința ciocnirii dintre cei doi fotbaliști.

Bănel Nicoliță, poziție clară în ciocnirea dintre Darius Olaru și Andrea Compagno: „Mai contează cine e de vină?”

Bănel Nicoliță, invitat în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a remarcat intensitatea ciocnirii dintre Darius Olaru și Andrea Compagno care i-a trimis la spital. Situația este mai gravă în cazul mijlocașului roș-albaștrilor pentru că va fi supus din nou unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB) consideră că vina nu mai contează în astfel de situații, ci importantă este sănătatea. „Într-adevăr o ciocnire urâtă din toate punctele de vedere în care Olaru nu l-a văzut pe Compagno și a intrat direct. Mai contează cine de vină?

Când două mașini vin și se ciocnesc nu mai contează. Important e să nu fie victime și să nu fie probleme de sănătate. În contextul în care jucătorii se ciocnesc ați văzut ce probleme sunt. Mai ales că anul ăsta nu mai joacă”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, convins că absențele lui Compagno și Olaru vor cântări greu în lotul FCSB-ului

FCSB primește vizita CFR-ului pe Arena Națională în penultimul meci al anului pentru roș-albaștri, joi, 15 decembrie, ora 20:00. Darius Olaru și Andrea Compagno vor rata derby-ul împotriva campioanei României, iar Bănel Nicoliță este convins că roș-albaștrii au pierdut din avantaj.

„Sunt doi jucători foarte importanți ai echipei. Doi jucători care au evoluat cam 90% din meciurile FCSB-ului. Compagno care într-adevăr, e omul care dă goluri, care are cele mai multe goluri marcate pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Olaru e omul care ține mijlocul. El cu Șut care într-adevăr aleargă foarte mult, recuperează foarte multe mingi. Poate de-asta nu ajunge la finalizare. Aleargă și dă mai mult pentru faza defensivă”, a mai spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Cine îl va înlocui pe Andrea Compagno în atacul FCSB-ului la meciul cu CFR Cluj. Răspunsul lui Bănel Nicoliță la Fanatik SuperLiga

Andrea Compagno este golgheterul din SuperLiga și cel mai bun marcator al FCSB-ului. Vicecampioana României nu se va putea baza pe calitatea de marcator a vârfului italian în derby-ul cu CFR Cluj, iar Bănel Nicoliță crede că Omrani îi va lua locul.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez venit la FCSB la începutul lunii septembrie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a marcat primul gol în tricoul roș-albaștrilor chiar după ce l-a înlocuit pe Compagno în meciul cu Chindia.

„Eu cred că Omrani o să fie acolo clar. Miculescu nu-l văd acolo. Omrani, Popescu, Coman sau Cordea”, a spus Bănel Nicoliță. Robert Niță i-a propus o variantă de joc lui Bănel Nicoliță pentru FCSB, iar fostul fotbalist al roș-albaștrilor a amintit de Florinel Coman. „(n.r. Robert Niță: Crezi că poate începe Miculescu în dreapta, cu Omrani în centru și Tavi Popescu în stânga?”).  „E posibil, dar în același timp să nu-l uităm pe Coman”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT