Sport

Verdictul lui Marius Șumudică după ce CFR Cluj a căzut cu Adana Demirspor în preliminariile Conference League: „N-are nicio șansă!”

Marius Șumudică a dat un verdict clar pentru CFR Cluj, fosta sa echipă, cu privire la preliminariile cupelor europene și nu îi dă nicio șansă.
21.06.2023 | 19:40
Verdictul lui Marius Sumudica dupa ce CFR Cluj a cazut cu Adana Demirspor in preliminariile Conference League Nare nicio sansa
Verdictul lui Marius Șumudică după ce CFR Cluj a căzut cu Adana Demirspor în preliminariile Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed este de părere că fosta sa echipă nu are cum să treacă de Adana Demirspor, formație din prima ligă din Turcia, despre care spune că urmează să fie antrenată de Andrea Pirlo, fostul tehnician al lui Juventus.

Verdictul lui Marius Șumudică după ce CFR Cluj a căzut cu Adana Demirspor în preliminariile Conference League

Marius Șumudică nu o vede cu ochi buni pe CFR Cluj, fosta sa echipă, care urmează să joace în turul doi preliminar Conference League cu Adana Demirspor și nu îi dă nicio șansă:

ADVERTISEMENT

În opinia mea, Adana Demirspor pleacă cu prima șansă. CFR-ul n-are nicio șansă! În fotbal există de foarte multe ori surprize, ține și de noroc, dar dacă punem în balanță cele două echipe și nivelul celor două campionate, dar și cum au arătat echipele în ultimul an, Adana e clar favorită.

Clar, nu au cum să nu se califice! Nu știu dacă pleacă din primul tur Andrea Mandorlini. Vă spun clar că Adana vrea să-l ia pe Andrea Pirlo…”.

ADVERTISEMENT

„Au bani foarte mulți, buget de transferuri, suporteri fanatici, stadion arhiplin. E o echipă care își dorește să câștige campionatul”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Obiectivul nostru este să ne batem acolo sus”

Andrea Mandorlini, noul antrenor al CFR-ului, a vorbit despre obiectivele clubului pentru următorul sezon și este încrezător și în ceea ce privește participarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andrea Mandorlini va deveni noul antrenor al CFR-ului: „Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba.

Știu că sunt echipe bune în campionat, FCSB, Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu”.

ADVERTISEMENT

„Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian.

Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa”, a mai spus Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT