Sport

Verdictul specialistului după scandalul de arbitraj de la FC Argeș – UTA: „Penalty clar!”

Marius Avram nu a ținut cont de nervii arădenilor din finalul meciului cu FC Argeș, scor 2-2, dând un verdict clar asupra arbitrajului.
08.05.2023 | 21:35
Verdictul specialistului dupa scandalul de arbitraj de la FC Arges  UTA Penalty clar
Marius Avram, verdict clar după FC Argeș - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru consideră că toate penalty-urile piteștenilor au fost acordate corect, FC Argeș având nu mai puțin de trei lovituri de la 11 metri, ratând o singură dată, iar Arnold Garita marcând o „dublă”.

Marius Avram, verdict clar după FC Argeș – UTA

Marius Avram a dat un verdict clar după remiza dintre FC Argeș și UTA, scor 2-2, care a produs un scandal „monstru” din partea lui Mircea Rednic, antrenorul arădenilor dorind să scoată echipa de pe teren.

ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins la ultima fază a meciului, când FC Argeș a mai primit un penalty, moment în care jucătorii arădenilor și Mircea Rednic au protestat vehement la adresa arbitrului Adrian Cojocaru.

„Se vede foarte clar, un fault evident. Un atac întârziat al adversarului. L-a luat cu fulgi cu tot, este un fault clar. Un atac imprudent. La al doilea penalty, foarte foarte clar. I-a dat efectiv un şut în pulpă adversarului. Este, la fel, un fault foarte clar!

ADVERTISEMENT

Al treilea este genul de fază în care doi jucători sar la cap. Fundaşul celor de la UTA l-a lovit cu fruntea direct în partea din spate al capului. Este un penalty clar.

Foarte bine că a fost chemat de VAR. Se vede că sare drept, loveşte mingea şi apoi apare fundaşul şi îl loveşte în cap. Este penalty clar”, a spus Marius Avram, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Partida a fost tensionată chiar înaintea fluierului de start

Meciul dintre FC Argeș și UTA a fost tensionat chiar înaintea fluierului de start, după ce piteștenii au cerut control antidoping, iar Mircea Rednic a avut o reacție virulentă: Nu vreau să-i dau satisfacție (n.r. – lui Daniel Stanciu).

A încercat să creeze o imaginea falsă. Zici că suntem pe primul loc și desenăm pe teren. Că dacă eram acolo, puteai să zici, dar noi suntem la retrogradare. Probabil vrea să ne destabilizeze”.

ADVERTISEMENT

„N-am nicio grijă, UTA e un club curat, fair-play, s-au făcut analize, avem un doctor foarte bun. O să vorbesc cu băieții despre asta în vestiar, pe noi asta trebuie să ne ambiționeze”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT
Tags: