Life

Veronica Stegaru a plecat din țară. Unde a ajuns Vulpița de la Acces Direct după ce s-a despărțit de iubit

Veronica Stegaru a părăsit România. În ce țară a plecat Vulpița de la Acces Direct după ce s-a despărțit de iubitul ei. Și-a surprins fanii.
01.02.2024 | 18:08
Veronica Stegaru a plecat din tara Unde a ajuns Vulpita de la Acces Direct dupa ce sa despartit de iubit
Ce mai face Veronica Stegaru, alias ”Vulpița”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru și-a uimit din nou admiratorii. Tânăra din Vaslui, cunoscută și ca ”Vulpița de la Acces Direct” , a dat de veste pe rețelele de socializare că a plecat din România. Totul se întâmplă la scurt timp după ce a fost părăsită de iubit.

Veronica Stegaru a părăsit România. Unde a plecat ”Vulpița”

Chiar dacă nu mai apare pe sticlă și este mai discretă cu viața sa, Veronica Stegaru este activă în mediul online. Pe Instagram sau pe Facebook mai postează câte o imagine prin care dă de veste tuturor ce mai face.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, viața ”Vulpiței” s-a schimbat complet. S-a separat de Viorel, bărbatul alături de care apărea la Acces Direct în 2020 și alături de care are o fetiță. Și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și a devenit din nou mamă.

Așadar, în momentul de față, Veronica Stegaru este mamă a trei copii, dar tot nefericită în plan sentimental. Asta din cauză că partenerul căruia i-a dăruit doi copii a abandonat-o. ”Mai bine singură decât așa”, a notat ea în dreptul unei imagini în care pare tristă.

ADVERTISEMENT

Rămasă singură și cu trei copii de crescut, traiul Veronicăi Stegaru s-a îngreunat. Așadar, pentru o viață mai bună și pentru a le asigura celor mici tot ceea ce au nevoie, tânăra și-a luat inima în dinți și a plecat în Germania.

Veronica Stegaru, la muncă în Germania

Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, tânăra a publicat o fotografie în dreptul căreia a scris că este în capitala Germaniei, mai exact în Berlin. Mulți fani au întrebat-o în comentarii cu ce se ocupă aici, dar Veronica nu a răspuns încă.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a devenit un personaj cunoscut în lumea mondenă, după ce în 2020 s-a prezentat la Acces Direct, împreună cu fostul partener, Viorel, și a acuzat un grup de indivizi că a abuzat-o. Ulterior, s-a aflat că totul  a fost o înscenare a ei și că l-a înșelat pe Viorel.

Cazul Veronicăi și a lui Viorel din comuna Blăgești, Vaslui, a ajuns un subiect de amuzament în întreaga țară după ce s-a constatat că ”Vulpița” l-a înșelat, de fapt, de mai multe ori pe iubitul ei, nu doar o singură dată. Dincolo de scandalul iscat, cei doi au avut parte de lansări în muzică, călătorii, bani și un apartament în care au stat pe parcursul filmărilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, Acces Direct a fost amendat în repetate rânduri de către Consiliul Național al Audiovizualului din cauză că a profitat de notorietatea pe care a obținut-o cuplul, inclusiv de naivitatea Veronică și a lui Viorel. De asemenea, și unii artiști au avut de câștigat de pe urma lor. Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, de exemplu, a scos o piesă cu partenerul Veronicăi, iar ”Axinte” din seria Vacanța Mare cu ambii.

ADVERTISEMENT