Life

Veronica Vulpița a făcut anunțul! Ce se întâmplă între ea și Viorel Stegaru: „Nu mai…”

Veronica Vulpița a făcut anunțul despre căsnicia cu Viorel Stegaru. Ce se întâmplă acum în viața tinerei devenită vedetă după apariția la TV?
14.04.2024 | 15:48
Veronica Vulpita a facut anuntul Ce se intampla intre ea si Viorel Stegaru Nu mai
Veronica Vulpița a făcut anunțul despre căsnicia cu Viorel Stegaru. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Veronica Vulpița și-a schimbat radical viața după ce nu a mai apărut la televizor. Tânără s-a mutat din România o perioadă, iar acum a făcut un anunț despre căsnicia cu Viorel Stegaru, tatăl copiilor ei.

Veronica Vulpița, dezvăluiri despre divorțul de Viorel Stegaru

Veronica Vulpița și Viorel Stegaru au fost cu câțiva ani în urmă protagoniștii unei adevărate telenovele. Veniți de la Blăgești în București, aceștia au apărut aproape zilnic la Acces Direct și au ținut în fața televizoarelor mii de români.

ADVERTISEMENT

După ce au dispărut de pe sticlă, însă, viața lor s-a schimbat. S-au întors la țară. Și-au mărit familia, apoi s-au despărțit. Veronica și-a făcut o nouă relație, s-a afișat cu iubitul pe internet, apoi a plecat din țară. 

Recent, tânăra a reluat legătura cu publicul prin intermediul rețelelor sociale. Astfel, Veronica Vulpița a mărturisit că s-a întors în țară și a explicat că nu mai este căsătorită cu Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

„Nu mai. Am divorțat”, a fost răspunsul oferit de Veronica, atunci când cineva a întrebat-o dacă mai este căsătorită. Astfel că, tânără devenită vedetă după apariția la Acces Direct este o femeie liberă.

Copiii au rămas cu Viorel

Însă, recent, Viorel Stegaru a acuzat-o pe Veronica Vulpița, tot prin intermediul rețelelor sociale, că nu s-a prezentat la procesul de divorț. Totodată, el a acuzat-o pe fosta lui soție că nu și-a mai văzut copiii de când sunt s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Micuții au rămas în grija bărbatului și a familiei lui după despărțirea de Veronica. Chiar dacă mulți se așteptau ca ei să se împace, la fel cum s-a mai întâmplat în trecut, lucrurile au stat complet diferit.

Astfel că, Viorel Stegaru i-a transmis Veronicăi faptul că ar trebui să-i fie rușine pentru acțiunile sale și pentru că. spune el, nu i-a mai căutat deloc pe cei mici, nici măcar nu au vorbit la telefon.

ADVERTISEMENT

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a transmis bărbatul, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT