Fotbal intern

Veste bună pentru Dinamo! Ionel Dănciulescu, anunț important pentru fani: „Cu Montini s-a rezolvat!”

20.05.2020 | 21:05
Veste buna pentru Dinamo Ionel Danciulescu anunt important pentru fani Cu Montini sa rezolvat
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu le-a dat o veste bună fanilor „câinilor”, după multe clipe grele prin care au trecut aceștia în ultimii ani, și a anunțat că Mattia Montini și alți jucători și-au prelungit contractul cu „alb-roșii”.

Anunțul important făcut de Ionel Dănciulescu pentru fanii lui Dinamo

Ionel Dănciulescu a anunțat în direct la TV, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport, faptul că mai mulți jucători ai „câinilor” au semnat prelungirea contractelor, printre care și atacantul italian Mattia Montini.

ADVERTISEMENT

Montini nu ducea lipsă de oferte, Universitatea Craiova fiind una dintre formațiile care și-l doreau pe italian, informație dată în exclusivitate de FANATIK.

„Cu Montini s-a rezolvat!”

Ionel Dănciulescu a spus că Montini nu este singurul jucător care și-a prelungit contractul cu Dinamo: „Cu mulți dintre jucători s-a rezolvat problema. Au mai rămas doi jucători care încă nu au semnat contractele. Cu Montini s-a rezolvat. 

ADVERTISEMENT

Am vorbit acum cu Adrian Mihalcea. Mai sunt doi jucători, dar nu cred că vor fi probleme. Se va rezolva totul. Cei mai mulți au semnat. Cu restul se va rezolva săptămâna asta sau săptămâna viitoare cel târziu”.

„Mattia este un jucător foarte bun, este un marcator. El știe cel mai bine ce are de făcut. Din câte știu el trebuie să notifice clubul. În momentul de față, din câte știu, nu i s-a propus prelungirea contractului. Dar i se poate propune.

ADVERTISEMENT

El vine după o perioadă de accidentare și sper să fie apt. S-a prelungit destul de mult accidentarea asta a lui”, anunțase și Florin Prunea în urmă cu o săptămână.

„În ianuarie am vorbit cu Pigliacelli. Apăruse că mă dorește cineva la Craiova, din ce am înțeles mă dorea Pițurcă, iar Pigliacelli mă întreba non-stop când vin la Craiova”, a declarat Mattia Montini pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 675.000 de euro este cota de piață a lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com
  • 28 de ani a împlinit Mattia Montini pe 28 februarie
ADVERTISEMENT