Sport

Veste bună pentru Edi Iordănescu înaintea partidelor cu Irlanda de Nord și Columbia. Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma. Video

Edi Iordănescu a primit o veste excelentă înaintea partidelor amicale cu Irlanda de Nord și Columbia. Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma.
16.03.2024 | 16:50
Veste buna pentru Edi Iordanescu inaintea partidelor cu Irlanda de Nord si Columbia Valentin Mihaila a marcat pentru Parma Video
Valentin Mihăilă marcheaza un gol de langa Remo Freuler in meciul de fotbal dintre Elvetia si Romania, contand pentru Preliminariile Campionatului European, desfasurat pe Luzern Arena din Lucerna, luni 19 iunie 2023.© FOTO SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Chiar înainte ca lotul României să se reunească la Mogoșoaia, Edi Iordănescu a primit o veste excelentă. Valentin Mihăilă a reușit să marcheze pentru Parma în meciul cu FeralpiSalo.

Acesta a deschis scorul în minutul 29, profitând de pasa excepțională cu călcâiul a lui Ange-Yoan Bonny, trimițând din prima, cu dreptul, pe centrul porții apărate de Semuel Pizzignacco.

ADVERTISEMENT

Mihăilă, la al 4-lea gol pentru Parma în acest sezon

Datorită reușitei din meciul cu FeralpiSalo, Valentin Mihăilă a ajuns la cota de 4 goluri marcate în actualul sezon pentru Parma. Internaționalul român a mai oferit și 3 pase de gol pe durata a 24 de partide.

Pentru echipa națională, fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova a reușit să marcheze de 3 ori în precedenta campania de calificare pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Eugenio Ghiozzi, caracterizare pentru Mihăilă și Man.

Eugenio Ghiozzi, un celebru comediant italian, i-a caracterizat pe Mihăilă și Man ca fiind doi dintre cei mai talentați jucători ai Parmei în acest moment: „Man și Mihăilă sunt cu siguranță cei mai talentați jucători.

Ei par să aibă abilitățile necesare pentru a juca la un club mare, dar depinde de calea pe care o vor urma”, a declarat comediantul, potrivit ParmaLive.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că nu a marcat de foarte multe ori în acest sezon, Valentin Mihăilă rămâne totuși un jucător de bază atât pentru Parma, cât și pentru naționala antrenată de Edi Iordănescu

În schimb, colegul lui de națională, Dennis Man, face sezonul vieții. acesta marcând de 11 ori trecându-și în cont și 5 pase decisive. Fostul jucător al celor de la FCSB a marcat și în ultima etapă, cu Brescia.

ADVERTISEMENT

Parma este aproape de promovare

Liderul ligii a doua din Italia, Parma, se apropie și mai mult de promovarea directă în Seria A. Echipa antrenată de Fabio Pecchia are în momentul de față 62 de puncte, având o diferență de 5 puncte față de echipa clasată pe locul secund, Venezia.

Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are în acest sezon un record de: 18 victorii, 8 egaluri și 3 înfrângeri.

  • 4 goluri și 3 pase de gol și-a trecut în cont Valentin Mihăilă pentru Parma în sezonul 2023 / 2024
  • 11 goluri și 5 pase de gol și-a trecut în cont și Dennis Man
ADVERTISEMENT