Fotbal intern

Veste bună pentru U Craiova. Când revine Elvir Koljic pe teren

16.10.2020 | 12:28
Veste buna pentru U Craiova Cand revine Elvir Koljic pe teren
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Elvir Koljic, va reveni pe teren mai repede decât s-a preconizat inițial.

Atacantul bosniac a suferit o fractură de peroneu, a fost operat de urgență și se credea că are șanse minime să mai revină pe gazon în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Koljic a suferit o accidentare gravă la jocul cu Poli Iași, atunci când Ovidiu Mihalache l-a atacat și i-a prins glezna într-o poziție foarte urâtă.

Elvir Koljic a aflat când va reveni pe teren

În primă instanță s-a vorbit de o pauză cuprinsă între șase și opt luni pentru Elvir Koljic, însă oficialii Universității Craiova au anunțat că bosniacul are șanse mari să revină mult mai repede pe teren.

ADVERTISEMENT

”Prognoza este bună, mai ales după ce a fost operat. Erau puține semne de întrebare și era o alarmă dată de ce ar putea să găsească în momentul în care îl deschid. După operație semnele sunt bune, este pe mâna unor profesioniști. A început recuperarea. Are o voință ieșită din comun”, a declarat managerul general al oltenilor, Marcel Popescu.

”Acum rămâne să răspundă și organismul pentru că la orice fel de intervenție, până la urmă e mama natură care își pune cuvântul și de la organism la organism. Dominat de mental te poți face mai repede bine pentru că ești ceea ce vrei să fii. Sunt convins că Elvir în 2021, la sfârșitul lui ianuarie, va reveni în teren”, a spus Popescu la Pro X.

ADVERTISEMENT

Pentru a acoperi absența îndelungată a lui Elvir Koljic, Universitatea Craiova l-a transferat pe croatul Ivan Mamut, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Președintele Sorin Cârțu s-a arătat impresionant de noul vârf din Bănie, despre care a spus că este foarte puternic.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că  cei doi jucători ai Universității Craiova care au luat Covid-19 în perioada în care au fost convocați la echipa națională de tineret a României sunt George Cîmpanu și Ștefan Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Partida dintre  Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a șaptea, se va disputa duminică, 18 octombrie, de la 21:30, pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 14,40 este cota pentru “peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: