Fotbal intern

Veste bună pentru U Craiova! Ouzounidis se poate baza pe un jucător important. Exclusiv

17.02.2021 | 12:50
Veste buna pentru U Craiova Ouzounidis se poate baza pe un jucator important Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis are parte și de o veste bună la Universitatea Craiova în zilele premărgătoare partidei cu Hermannstadt. Mihai Bălașa, jucător de bază al oltenilor, s-a antrenat normal după ce a părăsit terenul accidentat în partida din etapa trecută. 

Totuși, Ouzounidis nu va putea apela la serviciile lui Reagy Ofosu, cel care va lipsi aproximativ o săptămână. FANATIK a analizat linia ofensivă a Științei, iar tehnicianul grec beneficiază de mai mulți fotbaliști care îl pot înlocui cu brio pe fotbalistul german.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al Craiovei speră să obțină prima sa victorie în Liga 1, iar prima șansă va fi vineri, în duelul cu Hermannstadt. În tur, „ alb-albaștrii” s-au impus prin golul lui Nicușor Bancu.

Veste bună pentru Universitatea Craiova. Marinos Ouzounidis se poate baza pe Mihai Bălașa

În meciul de etapa trecută, Marinos Ouzounidis a început cu un cuplu de fundaș centrali format din Mihai Bălașa și Paul Papp. Tehnicianul a încercat să-l menajeze pe Marius Constantin după jocul dur din Cupa României de la Botoșani. Totuși, experimentatul apărător a trebuit să intre în teren la pauză, deoarece Bălașa a acuzat probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Craiovenii pot sta liniștiți. FANATIK a aflat Mihai Bălașa se antrenează alături de colegii săi și ar putea fi apt pentru duelul cu Hermannstadt, însă Ouzounidis poate prefera să nu-l forțeze pe fostul fundaș al FCSB-ului.

Din păcate, nu același lucru se poate spune și despre Reagy Ofosu, jucător adus de la FC Botoșani și care a făcut o figură frumoasă la Craiova până în acest moment va fi indisponibil aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis, atenție sporită la fundași. Indicații importante la fiecare antrenament

Marinos Ouzounidis va sta pentru prima dată pe bancă la un meci pe stadionul „Ion Oblemenco”. Chiar dacă nu va avea un public alături care să îi ureze un „bun venit” călduros, tehnicianul grec speră să câștige primul meci disputat în Bănie.

Până acum, grecul a condus-o pe Craiova în meciul de la Botoșani din Cupa României, dar și în partida din campionat cu Clinceni. Așa cum FANATIK a anunțat Ouzounidis încearcă să-și pună amprenta cât mai bine pe jocul oltenilor și a schimbat sistemul de joc. 

ADVERTISEMENT

Fost fundaș cu mare experiență, Marinos Ouzounidis atribuie o atenție sporită asupra fazei de apărare. La fiecare ședință de pregătire, grecul are câte ceva de spus în plus fundașilor pe care vrea să îi facă să joace fără vreo greșeală.

Bogdan Vătăjelu a dezvăluit că antrenamentele sunt mai intense cu noul staff, însă jucătorii se bucură că pot lucra mai mult cu mingea:  „Ne înţelegem în toate limbile posibile cu noul staff, dar important este să înţelegem limba fotbalului. Sunt antrenamente mai intense, dar cu mingea. Multe lucruri nu se pot face, deoarece se joacă o dată la trei zile.”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt : 1,65 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT