Life

Veste bună pentru utilizatorii Tik Tok! A apărut o nouă funcție

Veste bună pentru utilizatorii Tik Tok! Cei care folosesc des aplicația trebuie să știe că a apărut o nouă funcție a acesteia.
11.10.2023 | 18:03
Veste buna pentru utilizatorii Tik Tok A aparut o noua functie
Veste bună pentru utilizatorii Tik Tok! Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru utilizatorii Tik Tok. Celebra aplicație are acum o nouă funcție. Iată despre ce este vorba.

Veste bună pentru utilizatorii Tik Tok!

Aplicația Tik Tok are acum o nouă funcție. Este vorba despre o funcție care vrea să îi ajute pe utilizatori în procesul de editare dar și de postare a conținutului.

ADVERTISEMENT

Numele noii funcții lansate de Tiktok este „Direct post”. Ea presupune ca utilizatorii să poată încărca direct videoclipuri editate deja anterior în alte aplicații.

Prin această nouă funcție șefii de la Tiktok speră să realizeze o revoluție prin care procesul de editare dar și de postare să devină mai ușor ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Printre aplicațiile de editare video cu care nu au funcție de la Tiktok este compatibilă sunt CapCut, DaVinci Resolve. De asemenea, compatibile sunt și Adobe Premiere Pro, Adobe Express, SocialPilot, dar și Twitch Clip Editor.

Pe lângă faptul că le permite utilizatorilor de Tiktok să partajeze direct videoclipuri anterior prelucrate, funcția „Direct post” poate să ofere și alte caracteristici.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, persoana care vrea să posteze un conținut pe Tiktok poate configura audiența dorită și subtitrările din aplicația de editare video.

Ce altă noutate a mai apărut pe Tiktok

O altă noutate apărută la Tiktok este posibilitatea de a programa postările. Astfel, creatorii de conținut de pe Tiktok vor putea să stabilească ora la care vor să programeze postările folosind alte platforme de administrare a conținutului.

ADVERTISEMENT

Această măsură vine în sprijinul creatorilor de conținut care vor putea avea acum o mai mare flexibilitate în a posta pe rețeaua de socializare. De asemenea, ei pot avea chiar mai multe postări, ceea ce este de dorit pe aplicație.

Sunt peste 1,6 miliarde de utilizatori pe Tiktok în acest moment. Mulți dintre ei se luptă pentru a obține atenția altora. Sunt și oameni care își câștigă venitul lunar exclusiv din Tiktok.

La noi în țară, una dintre cele mai faimoase persoane de pe Tiktok este Andra Gogan. Ea se afla pe locul 1 în top la un moment dat. Tânăra are peste zece milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Tags: