News

Veste cumplită. Tatăl Luizei Melencu a murit: „De ce m-ai lăsat, tati?”

02.12.2020 | 07:35
Veste cumplita Tatal Luizei Melencu a murit De ce mai lasat tati
ADVERTISEMENT

Tatăl Luizei Melencu a murit chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, lăsând în urmă o familie îndurerată care își caută dreptatea prin tribunale.

Părintele Luizei nu a mai apucat să-l vadă condamnat pe ucigașul fiicei sale, la un an de la presupusa crimă care a șocat România.

ADVERTISEMENT

Sora Luizei, Ionelia, este sfâșiată de durere după pierderea neașteptată a tatălui. Anunțul morții bărbatului a fost făcut public de tânără, pe Facebook.

Tatăl Luizei Melencu a murit

Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta. De ce tati de m-ai lăsat , de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?”, a scris, pe Facebook, Ionelia Melencu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a părăsit această lume fără să afle care va fi sentința în cazul lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că în 14 aprilie 2019 a violat-o și ucis-o pe Luiza Melenecu timp de mai multe zile.

Pentru a-și șterge urmele, Gheorghe Dincă ar fi omorât-o și i-ar fi ars cadavrul într-un butoi.

ADVERTISEMENT

La fel ar fi procedat și cu Alexandra Măceșanu, a doua victimă. „Monstrul din Caracal” a fost trimis în judecată în 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de morminte.

Cu toate acestea, familiile celor două victime nu sunt convinse că Dincă le-ar fi omorât pe fete. „M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete”, a declarat mama Luizei Melencu în septembrie.

ADVERTISEMENT

„Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.

După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă”, a precizat Tudorița Măceșanu pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT