Sport

Veste dură primită de FCSB! Șut s-a accidentat la încălzirea meciului cu Nordsjaelland

FCSB a primit o veste dură chiar înaintea meciului cu Nordsjaelland, după ce Adrian Șut s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei.
10.08.2023 | 21:35
Veste dura primita de FCSB Sut sa accidentat la incalzirea meciului cu Nordsjaelland
Veste dură primită de FCSB! Șut s-a accidentat la încălzirea meciului cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul vicecampioanei României nu a mai putut continua după ce s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului cu Nordsjaelland, iar Ovidiu Popescu i-a luat locul în echipa de start.

Șut s-a accidentat la încălzirea meciului cu Nordsjaelland

FCSB a primit o veste dură chiar înainte cu puțin timp de startul meciului din turul trei preliminar Conference League cu Nordsjaelland, după ce Adrian Șut s-a accidentat la încălzire.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă, fostul antrenor al „roș-albaștrilor”, spunea înaintea confruntării că se bazează pe Darius Olaru și pe Adrian Șut că vor echilibra mijlocul terenului împotriva danezilor.

„Eu sper ca Olaru și Șut să dea echilibru echipei, pentru că e foarte important în acest meci. Djokovic și el, dar cred mai mult că Olaru și cu Șut trebuie să dea echilibru echipei”, a spus Costel Gâlcă, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a lăudat recent pe Adrian Șut

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar patronul vicecampioanei României l-a remarcat pe Adrian Șut după victoria din derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

„Pe Coman nu îl mai băgăm. Nu mai vorbim despre el. Este din alt film, nu este din filmul fotbalului românesc. Sunt doi jucători despre care zic eu. Olaru, dar cred că eficienţă mare, mare o are Şut. 

ADVERTISEMENT

Deci Şut pasează foarte bine. Vede foarte bine jocul. Ăştia sunt care mi-au plăcut foarte mult. Când i-am scos pe Olaru, Coman, să fie odihniţi”.

„L-am băgat pe Compagno. Trebuie să ştim fiecare cum mai sunt. O să facem evaluare, că jucăm din trei în trei zile. Băluţă este un jucător extraordinar.

ADVERTISEMENT

Vine foarte bine, îmi place foarte mult. El dă tonul la pressing. Dinamo nu putea să paseze deloc. Nu i-am lăsat. Despre Compagno n-ai cum să spui că nu eşti mulţumit”, a mai spus Gigi Becali pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT