Sport

Remarcatul surpriză al lui Gigi Becali după FCSB – Dinamo: “Dă eficiență mare, mare”

Gigi Becali i-a remarcat în derby pe Darius Olaru, Adrian Şut şi Alexandru Pantea. După un sezon ezitant, Joyksim Dawa şi-a crescut şi el nivelul în joc, susţine patronul FCSB.
23.07.2023 | 13:35
Remarcatul surpriza al lui Gigi Becali dupa FCSB  Dinamo Da eficienta mare mare
Remarcatul surpriză al lui Gigi Becali după FCSB - Dinamo: “Dă eficiență mare, mare”
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 derby-ul împotriva lui Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii. Roş-albaştrii au dominat autoritar până în final de meci, când adversarii au redus din handicap, dar nu au avut forţa să pună presiune pe echipa lui Becali în final.

Remarcatul surpriză al lui Gigi Becali după FCSB – Dinamo: “Şut pasează foarte bine. Vede foarte bine jocul”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că printre remarcaţii derby-ului sunt mijlocaşii Darius Olaru şi Adrian Şut. Latifundiarul l-a comparat pe Alexandru Pantea cu Roberto Carlos:

ADVERTISEMENT

“Pe Coman nu îl mai băgăm. Nu mai vorbim despre el. Este din alt film, nu este din filmul fotbalului românesc. Sunt doi jucători despre care zic eu. Olaru, dar cred că eficienţă mare, mare o are Şut. 

Deci Şut pasează foarte bine. Vede foarte bine jocul. Ăştia sunt care mi-au plăcut foarte mult. Când i-am scos pe Olaru, Coman, să fie odihniţi. L-am băgat pe Compagno. Trebuie să ştim fiecare cum mai sunt. O să facem evaluare, că jucăm din trei în trei zile. 

ADVERTISEMENT

“Pantea dacă se învaţă să dea şi la poartă cu dreptul, e genul lui Roberto Carlos. Este stâncă”

La începutul campionatului trecut jucam cu copii ca prostul. Aşa, mai bine, din prima să dominăm campionatul. Şi după primele 6-7 etape şi când jucăm cu Farul, Craiova, Rapid, să se aleagă neghina de grâu. 

Băluţă este un jucător extraordinar. Vine foarte bine, îmi place foarte mult. El dă tonul la pressing. Dinamo nu putea să paseze deloc. Nu i-am lăsat. Despre Compagno n-ai cum să spui că nu eşti mulţumit. 

ADVERTISEMENT

Şi când l-am băgat o repriză, mie mi-a plăcut de el. Pantea dacă se învaţă să dea şi la poartă cu dreptul, e genul lui Roberto Carlos. Este stâncă. Viitorul fundaş al naţionalei. Aşa cred. 

Dawa a jucat ca ceasul. Spunea Mircea Lucescu că africanii au o perioadă de acomodare. Ngezana vine din Africa de Sud, care este 80% creştină. El este şi ortodox, nu mai e nevoie de…”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB are maximum de puncte după primele două etape. Roş-albaştrii au un start perfect în campionat, dar la mijlocul săptămânii viitoare vor începe şi campania din Conference League şi calendarul se va aglomera.

Gigi Becali despre remarcaţii din derby

ADVERTISEMENT