Sport

Veste excelentă pentru fanii lui FCSB! Până când își pot cumpăra bilete la meciul cu Anderlecht din Conference League

FCSB vizează o audiență masivă din partea fanilor contra lui Anderlecht și anunță că tichetele se pot procura până la startul meciului.
15.09.2022 | 11:55
Veste excelenta pentru fanii lui FCSB Pana cand isi pot cumpara bilete la meciul cu Anderlecht din Conference League
Biletele pentru meciul FCSB - Anderlecht din grupele Conference League se vor vinde până la ora de start a întâlnirii. Foto: facebook FCSB
ADVERTISEMENT

În această seară, de la ora 22:00, Arena Națională găzduiește FCSB – Anderlecht. Este primul meci acasă al vicecampioanei în grupele Conference League. Iar oficialii bucureștenilor speră într-o nouă audiență masivă în tribune. Și, pentru a maximiza numărul fanilor, casele rămân deschise până la ora de start a partidei.

Oficialii FCSB mizează pe cel puțin 30.000 de bilete vândute

FCSB nu merge așa cum și-ar dori în SuperLiga. Are un singur succes în opt partide și nu a mai câștigat de trei meciuri. Și, cu doar 8 puncte în cont, ocupă locul 13.

ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Gigi Becali și-a atins însă obiectivul în Europa. Și a revenit în grupele unei competiții continentale pentru prima dată după cinci ani.

Și, meci de meci, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite, FCSB s-a bucurat de sprijinul necondiționat al fanilor. S-au înregistrat cifre notabile atât în SuperLiga, cât și la jocurile europene.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți fani au fost la meciul cu Dunajska Streda (40.457). Chiar și în condițiile în care o peluză a fost închisă după o sancțiune dictată de UEFA.

Și la partida cu Viking, manșa tur a barajului, s-au consemnat peste 30.000 de suporteri. Mai precis, 30.134, deși la întâlnirea amintită ambele peluze ale Arenei Naționale au fost închise.

ADVERTISEMENT

După evoluția bună de la Londra, cu West Ham United, chiar dacă rezultatul a fost negativ, cei de la FCSB speră să se atingă cifra de 30.000 de fani și la meciul din această seară.

Vânzările online au mers bine. Iar biletele se vor vinde până la ora oficială de start a confruntării cu belgienii, 22:00. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu și-au achiziționat încă tichetele pentru această confruntare, iată care sunt prețurile:

VIP 1 – 750 LEI
VIP 2 – 500 LEI
VIP 3 – 300 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
PELUZE – 50 LEI.

O ultimă mențiune. Accesul pe Arena Națională, anunță oficialii FCSB, este permis de la ora 20:00, cu două ceasuri înaintea fluierului de start al partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,05 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT