Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veste excelentă pentru FCSB! Tavi Popescu, apt pentru meciurile cu FC U Craiova și CFR Cluj

Revenire spectaculoasă la FCSB în săptămâna de foc a meciurilor cu FC U Craiova și CFR Cluj. Tavi Popescu este apt de joc!
05.12.2023 | 11:40
Veste excelenta pentru FCSB Tavi Popescu apt pentru meciurile cu FC U Craiova si CFR Cluj
Veste excelentă pentru FCSB! Tavi Popescu, apt pentru meciurile cu FC U Craiova și CFR Cluj. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu va putea fi o soluție pentru Elias Charalambous la meciurile cu FC U Craiova și CFR Cluj. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, „decarul” roș-albaștrilor și-a revenit din punct de vedere medical.

Tavi Popescu, apt pentru meciurile cu FC U Craiova și CFR Cluj. Revenire de senzație la FCSB

Octavian Popescu nu a mai jucat din 5 noiembrie pentru FCSB. Playmakerul liderului din SuperLiga a fost suspendat un meci din cauza cumului de cartonașe galbene, dar s-a confruntat și cu câteva probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu va putea reprezenta însă o soluție pentru vicecampioană în săptămâna meciurilor cu FC U Craiova, din Cupa României, și cu CFR Cluj, din campionat. Vestea este și mai bună în contextul în care Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK că Andrea Compagno și Dorin Rotariu sunt out.

„Hai să îi mai anunțăm pe steliști o veste bună. O veste bună nu doar că Florinel Coman va juca în derby-ul cu CFR Cluj, dar o veste cu adevărat bună, după ce am văzut cu Oțelul, Tavi Popescu va juca titular, joi, în Cupă, și va fi ap 100% pentru derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

O recuperare foarte importantă pentru că am văzut ce probleme a avut FCSB cu Oțelul. Un jucător care putea să dezechilibreze. Deci, Tavi Popescu va juca joi, în Cupă, și va fi apt 100% duminică la derby-ul cu CFR Cluj”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoica, despre Tavi Popescu: „Are un metabolism foarte rapid”

În perioada în care a lipsit de pe gazon, FCSB l-a băgat în sala de forță pe Octavian Popescu. Mihai Stoica a transmis că „decarul” are nevoie să pună pe el masă musculară, dar acest lucru este foarte dificil.

ADVERTISEMENT

„Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid.

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el.

ADVERTISEMENT

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Octavian Popescu, TITULAR la FCSB in meciul cu FCU Craiova | Joaca si cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT