Sport

Veste excelentă pentru Răzvan Lucescu la PAOK. Anunțul a venit ca un cadou de Crăciun

Răzvan Lucescu a primit o veste excelentă la PAOK, iar anunțul a venit ca un cadou de Moș Crăciun din partea clubului din Grecia.
26.12.2023 | 13:12
Veste excelenta pentru Razvan Lucescu la PAOK Anuntul a venit ca un cadou de Craciun
Răzvan Lucescu a primit o veste excelentă la PAOK, iar anunțul a venit ca un cadou de Moș Crăciun din partea clubului din Grecia. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu trece printr-o perioadă excelentă la PAOK, liderul din Grecia după 15 etape. Antrenorul român a primit o veste excelentă din partea șefilor clubului, iar anunțul a venit ca un cadou de Moș Crăciun.

Veste excelentă pentru Răzvan Lucescu la PAOK

Conducătorii clubului din Grecia au avut o veste excelentă și un cadou de Crăciun impresionant pentru tehnicianul român. Răzvan Lucescu a primit o propunere contractuală mai bună la PAOK, fiind antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria echipei.

ADVERTISEMENT

Munca și dedicarea pe care o are la clubul din Salonic au dat roade și se pare că cele două părți s-au înțeles pentru o prelungire a actualei înțelegeri. Potrivit celor de la sportal.gr, în zilele următoare Răzvan Lucescu va semna contractul. Înțelegerea actuală era stabilită doar până în vara anului 2024.

“Moș Crăciun a venit puțin mai devreme decât pare pentru fanii lui PAOK. Iar darul lui nu putea fi altul decât să-l țină pe Răzvan Lucescu pentru totdeauna pe Tumba!”, au scris jurnaliștii din Grecia.

ADVERTISEMENT

Record incredibil pentru Răzvan Lucescu la PAOK

În ultimele 8 partide, Răzvan Lucescu a condus echipa spre 8 victorii consecutive în Campionat, Cupă și Conference League. Având în vedere forma echipei, nu este de mirare de ce conducătorii lui PAOK își doresc ca antrenorul român să rămână cât mai mult în Grecia. Detaliile noului contract nu au fost dezvăluite, dar cu siguranță cifrele vor fi mult mai mari.

În Conference League, PAOK a terminat neînvinsă grupa din care mai făceau parte Aberdeen, Eintracht Frankfurt și HJK Helsinki. Astfel, gruparea din Grecia va evolua în următoarea rundă a competiției, în optimi.

ADVERTISEMENT

În cariera sa de antrenor, Răzvan Lucescu a mai fost o dată pe banca celor de la PAOK. În perioada 2017-2019, tehnicianul român a reușit să câștige două Cupe în Grecia, dar și al doilea titlu din istoria clubului.

Aceste performanțe îl fac pe Răzvan Lucescu să fie cel mai bun antrenor pe care l-a avut PAOK vreodată. 141 de victorii, 44 de egaluri, 40 de înfrângeri, 190 de goluri marcate și doar 70 primite. Așa arată recordul lui Lucescu Jr. după 224 de partide la cârma celor de la PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT