Sport

Răzvan Lucescu, actor în Ajunul Crăciunului! PAOK, filmare specială pentru fani. Video

Răzvan Lucescu a făcut parte dintr-un moment inedit prin care le-a urat fanilor lui PAOK Crăciun fericit. Antrenorul a apărut într-un filmuleț special alături de jucători.
24.12.2023 | 16:20
Razvan Lucescu actor in Ajunul Craciunului PAOK filmare speciala pentru fani Video
Răzvan Lucescu a făcut parte dintr-un moment inedit prin care le-a urat fanilor lui PAOK Crăciun fericit. Antrenorul a apărut într-un filmuleț special alături de jucători. Sursa Foto: YouTube PAOK
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a făcut parte dintr-un moment inedit, organizat de club, prin care le-a urat fanilor lui PAOK Crăciun fericit. Antrenorul român a apărut într-un filmuleț alături de jucători și au făcut o urare specială înaintea cele mai apreciate sărbători din an.

Răzvan Lucescu, mod inedit de a le ura Crăciun fericit fanilor lui PAOK

Anual cei de la PAOK pregătesc un mod inedit prin care le urează fanilor un Crăciun fericit, iar în acest an, în filmulețul special, a făcut parte și Răzvan Lucescu care a avut un rol important. Clubul din Grecia este la scurtmetrajul cu numărul 7 care face parte dintr-un proiect special de Crăciun. Anul acesta, filmulețul a fost intitulat “Orchestra”, unde jucătorii reprezintă o orchestră simfonică, iar Răzvan Lucescu este dirijorul.

ADVERTISEMENT

Totul începe cu un anunț făcut de președintele clubului, iar apoi, toți oficialii echipei se pun pe treabă, pentru a organiza momentul special. Pe parcurs, jucătorii dau o probă în fața lui Răzvan Lucescu, pentru a face parte din orchestra simfonică. La final, toți se strâng în fața bazei sportive și cântă împreună, dirijați de antrenorul român, “We wish you a Merry Christmas” (n.r. vă dorim un Crăciun fericit).

Declarație tare făcută de Răzvan Lucescu în prag de Sărbători

PAOK a ajuns la 9 victorii consecutive în toate competițiile cu Răzvan Lucescu pe bancă. În viitor, antrenorul în vârstă de 54 de ani va reveni pe banca unei formații din România, fiind dispus să negocieze cu orice club din fotbalul românesc, chiar și cu FCSB.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt un antrenor român, aparțin României. Nu discutăm de niciun club sau putem discuta de absolut toate cluburile din România ca să-ți răspund la întrebarea pe care mi-ai adresat-o (n.r. ai antrena FCSB?).

În al doilea rând, da, aș putea să mă întorc și în România. Nu este momentul acum pentru că sunt pe un drum ascendent, am succes, stau foarte bine unde stau. Am posibilitatea să lucrez afară și asta mă ajută să cresc și ca om, și din punct de vedere profesional. Sunt experiențe interesante. Nu este deloc simplu să fii în străinătate. La un moment dat, sigur că mă voi întoarce dacă nu sunt cu rucsacul prin lume.

ADVERTISEMENT

(n.r. ai antrena FCSB?) Da, sunt un antrenor român, aparțin României. Nu am nimic cu absolut nimeni, iar ceea ce a fost în tinerețe au fost teribilisme. Eu sunt un antrenor profesionist și oriunde m-aș duce o să dau absolut totul. 

PAOK este sufletul meu și va rămâne pentru că este o experiență incredibilă pe care o trăiesc aici. Nu am trăit-o, o trăiesc”, a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea lui Gabi Safta pe canalul de YouTube Templul Sportului.

ADVERTISEMENT