Sport

Zăvăleanu, despre situația de la Dinamo: „Nu e extraordinar, dar nici nu falimentăm”

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre situația de la Dinamo și a spus că nu este extraordinară, însă nu se poate vorbi despre faliment.
15.08.2023 | 21:40
Zavaleanu despre situatia de la Dinamo Nu e extraordinar dar nici nu falimentam
Răzvan Zăvăleanu, despre situația de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” este încântat de venirea lui Andrei Cionca alături de club și speră ca acesta să fie un exemplu pentru ceilalți investitori, care să facă o infuzie de capital la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu, despre situația de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre situația de la Dinamo, dând vești bune pentru fani, comentând și venirea lui Andrei Cionca alături de club: „Din punctul de vedere al lui Dinamo, nu contează deloc cât au costat acțiunile, e important în ce măsură un acționar poate investi la club, iar din câte am văzut se dorește o investiție la Dinamo.

ADVERTISEMENT

E evident că sumele sunt bine venite și dacă acest lucru capacitează și pe ceilalți acționari să vină cu bani, ar fi cel mai bine. Nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, domnul Cionca e un dinamovist 100%”.

„E de apanajul acționarilor de a suporta ce a fost în planul de reorganiza. Situația nu e extraordinar de bună, dar nicicum nu putem vorbi despre faliment.

ADVERTISEMENT

E dreptul acționarilor să facă acest demers, fără niciun fel de dubiu, iar la simpla lor decizie, acționarii pot fi convocați la ședință”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„O parte din datorii s-au plătit, dar mai există!”

„Nu trebuie să intrăm în speculații, ei își iau propriile decizii. Dacă ar fi fost să fie domnul Vlad Iacob era bine, pentru că de câteva luni de zile lucrăm foarte bine cu el, dacă e domnul Nicolescu iar e bine, pentru că lucrăm bine cu el.

ADVERTISEMENT

O parte dintre datorii s-au plătit, dar evident că există o mulțime de alte datorii, care vor trebui să fie plătite mai devreme sau mai târziu”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Îmi pare foarte rău că se întâmplă astfel de lucruri, dar sunt cazuri izolate. Există firme, dar cum poate să-l oprească stewardul pe fan să scuipe? Există toleranță zero, iar dacă nu a fost scos de pe stadion atunci, va fi scos la următorul meci”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

  • 1,47 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „total goluri 2-5” la meciul FC Voluntari – Dinamo