Sport

Veste proastă pentru Adrian Mititelu înaintea derby-ului Olteniei. FC U Craiova are din nou interdicție la transferuri

Cu două zile înaintea marelui derby al Olteniei, FC U Craiova a primit o veste teribilă. Gruparea patronată de Adrian Mititelu a primit o nouă interdicție la transferuri.
05.08.2022 | 18:52
Veste proasta pentru Adrian Mititelu inaintea derbyului Olteniei FC U Craiova are din nou interdictie la transferuri
Cu două zile înaintea marelui derby al Olteniei, FC U Craiova a primit o veste teribilă. Gruparea patronată de Adrian Mititelu a primit o nouă interdicție la transferuri. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Recent ieșit din închisoare, omul cu banii de la FC U se află într-un conflict deschis cu mai multe personaje din fotbal. Însă, adevăratul rival este Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova.

O nouă interdicție la transferuri pentru FC U Craiova

În așteptarea marelui derby din Bănie, programat duminică, 7 august, de la ora 21:30, în etapa a 4-a din SuperLiga, FC U Craiova a fost înștiințată că a primit interdicție la transferuri din partea FIFA.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, gruparea patronată de Adrian Mititelu a pierdut în luna februarie procesele pe care le avea cu foștii jucători Hugo Vieira (33 de ani), Armin Gremsl (27 de ani) și Pedro Machado (26 de ani).

FC U Craiova a fost obligată la plata sumei de 100.000 de euro către cei trei fotbaliști, însă nu a făcut dovada faptului că a achitat aceste datorii. În aceste condiții, FIFA a decis să le interzică oltenilor să mai facă transferuri.

ADVERTISEMENT

Unde joacă cei trei fotbaliști trecuți pe la FC U Craiova

Portarul austriac Armin Gremsl a fost adus în probe în vara anului 2021 și după ce a impresionat în stagiul de pregătire a fost păstrat în lot. Acesta nu a reușit să se impună ca titular, evoluând doar în două meciuri. În acest moment el evoluează în țara natală, la SCR Altach.

Hugo Vieira a fost transferat în aceeași perioadă de transferuri. Portughezul a fost titular în prima parte a sezonului, însă apoi a dispărut din primul ”11” în ciuda tehnicii sale peste medie. După un gol în 11 meciuri el a plecat în Malta, la Hibernians.

ADVERTISEMENT

Fundașul central Pedro Machado a sosit la FC U Craiova în vara anului trecut. A bifat doar două apariții, iar în iarna acestui an a părăsit formația. Acum este legitimat la Torreense, în liga secundă portugheză.

FC U Craiova abia scăpase de o interdicție

Veste interdicției vine la doar o lună după ce oltenii primiseră dreptul de a face transferuri. În luna ianuarie, UEFA a sancţionat echipa lui Mititelu pentru restanţe la unii jucători care datau de peste 10 ani, din perioada în care clubul se numea Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova i-a transferat în această vară pe Ionuț Gurău (Unirea Slobozia), David Croitoru (FC Botoșani), Andre Duarte (Estrela Amadora), Yaussine Bahassa (Quevilly), i-a prezentat oficial pe Gabi Enache și Aurelian Chițu, care se aflau la club fără drept de joc de la începutul anului, l-a achiziționat definitiv pe Juan Bauza, care era împrumutat de la Csikszereda, și a prelungit contractele cu alți 13 fotbaliști.

ADVERTISEMENT
Tags: