Fotbal intern

Veste senzațională pentru fani! Rapid are bugetul asigurat în următorul deceniu: “Toți investitorii semnează un memorandum valabil 10 ani!” EXCLUSIV

10.10.2019 | 19:02
Veste senzationala pentru fani Rapid are bugetul asigurat in urmatorul deceniu Toti investitorii semneaza un memorandum valabil 10 ani EXCLUSIV
Andrei Nicolescu, alături de Victor Angelescu și Daniel Tudorache. Sursă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului Rapid, a declarat pentru FANATIK că este o chestiune de zile până când un nou investitor se va alătura proiectului. În plus, Nicolescu susține că Daniel Pancu are în continuare susținerea conducerii, iar toți investitorii de la Rapid semnează un memorandum valabil 10 ani, pentru a se asigura continuitatea proiectului în cazul ratării promovării.

Rapid, buget asigurat în următorii 10 ani

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al celor de la Rapid, spune că investitorii de la club au semnat o clauză în contract ce îi obligă să bage bani în club timp de 10 sezoane, măsură luată pentru asigurarea continuității proiectului: “Cu siguranță, la Rapid încă se crede în promovare, avem încredere că, odată ce vom avea tot lotul la dispoziție, vom urca în clasament. Toții investitorii de la Rapid semnează un memorandum care este valabil 10 ani, prevede o serie de măsuri pentru performanță, nu se pune problema ca investițiile să se oprească în cazul în care nu vom reuși a treia promovare consecutivă“.

ADVERTISEMENT

Oficialul celor de la Rapid anunță că, în următoarea perioadă, clubul va avea un nou investitor. Este vorba despre Liviu Goncea, acționar la KIA România, care va prelua 50% din acțiunile clubului. Andrei Nicolescu dezvăluie penrtu FANATIK că sunt doar câteva clauze care împiedică oficializarea venirii lui Liviu Goncea în acționariatului clubului Rapid: “Suntem foarte aproape să semnăm cu noul investitor. Avem doar câteva clauze care trebuiesc stabilite. În următoarea perioadă, nu știu dacă pot spune câteva zile, dar în scurt timp, vom anunța oficial semnarea contractelor“.

Daniel Pancu are susținerea conducerii Rapidului. Sursă Foto: Sportpictures
Daniel Pancu are susținerea conducerii Rapidului. Sursă Foto: Sportpictures

Daniel Pancu are susținerea clubului. Facundo Piriz, 4.000 de euro pe lună

Andrei Nicolescu susține că Daniel Pancu are toată susținerea clubului, iar rezultatele negative înregistrate în primele nouă etape din Liga 2 sunt cauzate și de indisponibilitățile din cadrul lotului: “Daniel Pancu are toată susținerea conducerii. Chiar dacă acum sunt opt puncte de lider, avem încredere că se poate să promovăm. Pancu nu a avut tot lotul la dispoziție până acum, cu toții jucătorii altele vor fi rezultatele“.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele de la Rapid spune că Facundo Piriz, jucătorul elogiat de Daniel Pancu în momentul oficializării transferului, nu a primit bonusuri la semnătură, iar salariu său este de 4.000 de euro, cel mai mare din cadrul lotului: “Nu s-au încasat comisioane sau prime de instalare la transferul lui Facundo Piriz. Jucătorul are 4.000 de euro salariu, iar bonusuri va lua doar în cazul promovării echipei la vară“.

Andrei Nicolescu a comentat și ultimele informații în privința construirii noului stadion din Giulești, despre care Cristian Ierbașu, șeful firmei de construcții, a spus că nu va fi gata în timp pentru a susține antrenamente la turneul final al Campionatului European din 2020: “Din păcate nu avem nicio implicare și nicio putere în problema stadionului. Cei de la CNI și Ministerul Transporturilor se ocupă“.

ADVERTISEMENT