Fotbal international

Veste șoc în Italia! Napoli, la antrenamente! Președintele regiunii, mesaj dur: „Dacă vor fi mai mulți imbecili, epidemia va mai dura!”

21.03.2020 | 18:57
Veste soc in Italia Napoli la antrenamente Presedintele regiunii mesaj dur Daca vor fi mai multi imbecili epidemia va mai dura
ADVERTISEMENT

Napoli a anunțat pe site-ul oficial că lotul se va reuni miercuri, 25 martie, pentru a relua antrenamentele, deși Italia este cea mai afectată țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Napoli nu ține cont de pandemie și se reunește miercuri, 25 martie

Napoli a anunțat pe site-ul oficial că jucătorii se vor reuni miercuri, 25 martie: „SSC Napoli anunță că echipa va relua antrenamentele la Centrul Tehnic miercuri, 25 martie, cu o sesiune de dimineață!”.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa patronată de Aurelio De Laurentiis sfidează pandemia, nerespectând noile reglementări.

La auzul acestor vești, Vincenzo de Luca, președintele regiunii Campania, a declarat că a crescut numărul celor infectați cu coronavirus, iar pentru acest lucru sunt vinovați „cei care se întorc acasă din nordul țării, dar și a unor elemente iresponsabile și animalice din Napoli”.

ADVERTISEMENT

„Dacă vot fi mai mulți imbecili, epidemia va mai dura!”

Vincenzo de Luca a continuat pe același ton dur să repete măsurile de protecție împotriva coronavirusului: „Dacă lucrurile vor continua așa, vom număra morții pe stradă. Trebuie să rămâneți în casă.

Dacă vor mai fi mulți imbecili, această nenorocire va dura și mai multe luni. Am auzit că unii vor să organizeze banchete de absolvire! Dacă văd așa ceva trimit carabinierii cu aruncătoare de flăcări!”.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Spadafora,  ministrul italian al Sportului, crede că Serie A va putea fi reluată pe 3 mai, dar nu știe încă în ce mod, dacă meciurile vor continua să se desfășoare cu suporteri în tribune sau fără ei.

„Cred că Serie A poate fi reluată pe 3 mai, apoi vom evalua dacă se va disputa cu porţile închise sau accesul publicului va fi permis.

ADVERTISEMENT

Se vor adăuga atunci competiţiile internaţionale, ca Europa League şi Champions League”.

„Am suspendat toate obligaţiile fiscale până pe 30 mai pentru toate federaţiile sportive şi pentru toate celelalte activităţi sportive”, a afirmat ministrul.

  • 6 este locul pe care Napoli îl ocupă în Serie A, cu 39 de puncte
ADVERTISEMENT