Sport

Vești proaste pentru fanii FCSB: „Chiricheș încă simte ceva!”

Mihai Stoica le dă vești proaste fanilor FCSB-ului, spunând că Vlad Chiricheș încă simte o durere și că sunt șanse ca acesta să nu revină la meciul cu Dinamo.
13.11.2023 | 19:00
Vesti proaste pentru fanii FCSB Chiriches inca simte ceva
Vești proaste pentru fanii FCSB în legătură cu Vlad Chiricheș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Vlad Chiricheș încă simte dureri și că este șocat de faptul că fundașul se antrenează ca la carte, însă că trece des prin accidentări.

Vești proaste pentru fanii FCSB în legătură cu Vlad Chiricheș

Deși lucrurile păreau rezolvate în cazul lui Vlad Chiricheș, Mihai Stoica le dă vești proaste fanilor FCSB. Elias Charalambous spusese după meciul cu FC U Craiova, scor 2-1, că fundașul poate reveni pe teren la meciul cu Dinamo, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Să vedem acum, el a luat testul atunci. Când încearcă să facă exploziv simte ceva și nu e bine. El nu s-a dus la Marijana, că în zona aia Marijana nu intervine. Am înțeles că de-aia nu s-a dus nici Petrila de la Rapid.

Rămâne de văzut… dacă îl doare nu e bine. Se vede, dar nu poți să faci într-una RMN-uri. Știm că nu este bine, nu suntem nedumeriți.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e ceva șocant. Să ai un exemplu de ce face. Tot ce face, face corect, trăiește ca la carte. Și uite că se întâmplă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Ce a spus Elias Charalambous despre Vlad Chiricheș

La finalul meciului cu FC U Craiova, Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș, spunând că fundașul va fi apt 100% după pauza creată de meciurile internaționale.

ADVERTISEMENT

„Înaintea meciului cu Rapid v-am spus că va fi în lot, dar au fost ceva probleme la antrenament şi am decis să nu riscăm nici măcar 1%. Astfel, am preferat să îl integrăm în echipă după pauza internaţională, când va fi 100% apt.

FANATIK a făcut un infografic cu statisticile accidentărilor suferit de Vlad Chiricheș în toată cariera sa, acesta lipsind un total de 853 de zile, adică doi ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Vlad Chiricheș a jucat un total de 7 meciuri, în toate competițiile, pentru FCSB, fără să înscrie vreun gol sau să ofere o pasă decisivă. Fundașul s-a accidentat în timpul meciului cu UTA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB