Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce cred oltenii despre absențele lui Coman și Chiricheș în FCSB – Craiova

Mihai Rotaru a vorbit despre absențele lui Florinel Coman și Vlad Chiricheș pentru duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova.
01.09.2023 | 15:50
Ce cred oltenii despre absentele lui Coman si Chiriches in FCSB  Craiova
Mihai Rotaru, despre absențele lui Coman și Chiricheș în FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre faptul că nu există niciun avantaj pentru echipa sa, chiar dacă vicecampioana României nu se va putea baza pe Vlad Chiricheș, Florinel Coman și Alexandru Pantea.

Mihai Rotaru, despre absențele lui Coman și Chiricheș în FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre absențele lui Florinel Coman și Vlad Chiricheș pentru duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova, însă nu crede că echipa sa va avea un avantaj:

ADVERTISEMENT

„Am văzut a doua repriză de la UTA-FCSB, prima nu am văzut-o. Nu e un avantaj că nu joacă Florinel Coman, pentru că înlocuitorul său va vrea să demonstreze că merită să fie titular.

Nu avem niciun avantaj, este un duel între două echipe care în ultima etapă au fost călcate în picioare. Cine va fi mai tare psihic va câștiga.

ADVERTISEMENT

Am rămas acolo, lângă ei, îi batem vom trece pe primul loc, pierdem, ne îndepărtat. Suntem bucuroși că FCSB a pierdut cu UTA, cum și ei au fost bucuroși când Farul ne-a bătut”.

„Nu contează că vor fi absenți la ei!”

„Va fi un meci normal, noi putem trece pe primul loc, FCSB-ul se poate îndepărta la patru puncte, iar egalul convine tuturor sau niciuneia.

ADVERTISEMENT

Nu contează că vor fi absenți la ei, fotbalul, din fericire pentru frumusețea lui, nu e predictibil. Poți fi o echipă care să aibă 80% posesie și șuturi pe poartă, dar să te bată ceilalți, care pot să nu aibă șut pe poartă, dar să câștige printr-un autogol. Am avut și noi un astfel de noroc”, a mai spus Mihai Rotaru.

„Jucăm oriunde, jucăm și în Berceni și în Pipera, oriunde. Până la meciul ăsta eram cea mai bună apărare, acum suntem a doua cea mai bună apărare.

ADVERTISEMENT

Cred că lucrurile pot fi puse la punct, nu știu cine vor fi fundașii centrali în următorul meci, dar lucrurile pot fi puse la punct. Am avut o zi proastă împotriva Farului. Ne dorim mult mai mult anul acesta, vrem campionatul!”, a spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Rotaru, despre FCSB - U Craiova | “Doua echipe CALCATE in picioare!”

ADVERTISEMENT