Life

Veste tristă la început de an! A murit cântăreața Anita Pointer din trupa The Pointer Sisters

A murit cântăreața Anita Pointer din trupa The Pointer Sisters. Aceasta avea 74 de ani și era bolnavă de cancer. A murit în propria casă.
01.01.2023 | 13:01
Veste trista la inceput de an A murit cantareata Anita Pointer din trupa The Pointer Sisters
A murit cântăreața Anita Pointer Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii chiar la început de an. A murit cântăreața Anita Pointer din trupa The Pointer Sisters.

A murit cântăreața Anita Pointer

Artista a dus o luptă dură cu cancerul, care i-a pus până la urmă capăt vieții sâmbătă, chiar înainte de Anul Nou. Vestea a fost dată acum de reprezentatul Anitei Pointer.

ADVERTISEMENT

Anita Pointer a murit la 74 de ani, fiind înconjurată de toți cei dragi la casa ei din Beverly Hills. Familia a transmis că este îndurerată de pierderea acesteia.

Mai mult, într-un comunicat după moartea sa, familia vedetei decedate a spus că Anita Pointer a fost cea care a ținut familia împreună atâția ani de zile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, familia artistei care s-a stins din viață a mai spus că sunt alinați de gândul că a trecut la cele veșnice și a scăpat de dureri, iar în Ceruri s-a întâlnit cu fiica ei care s-a stins și ea din viață, dar și cu două dintre surorile ei.

“Deşi suntem profund întristaţi de pierderea Anitei, suntem alinaţi la gândul că ea este acum cu fiica ei Jada şi cu surorile June & Bonnie şi în pace.

ADVERTISEMENT

Ea a fost cea care ne-a ţinut pe toţi aproape şi împreună de atâta timp. Dragostea ei pentru familia noastră va dăinui în fiecare dintre noi”, a transmis familia într-un comunicat.

Anita Pointer, succes cu surorile ei

Primele surori care au început să cânte au fost June şi Bonnie, în anul 1969.

Ulterior, acestora li s-a alăturat și Anita Pointer, după ce a decis să riște și să renunțe la slujba ei normală de secretară pentru a urma calea muzicii și a face parte din grupul muzical deschis deja de surorile ei.

ADVERTISEMENT

După aceea în trupă a venit și sora lor, Ruth, iar la finalul anilor ’70 Bonnie a decis să se retragă.

În 2003, Anita Pointer a avut parte de cel mai greu moment al vieții sale, după moartea fiicei sale.

Astfel, din acel an, ea a preluat creșterea nepoatei sale, Roxie McKain Pointer.

ADVERTISEMENT
Tags: