Life

Veste tristă pentru fanii Mirelei Vaida! Final de contract pentru prezentatoarea tv. Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

Bomba anulului în televiziune! Mirela Vaida a declarat că încheie contractul cu postul de televiziune Antena 1. Iată ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct, de la Antena Stars.
23.11.2023 | 07:25
Veste trista pentru fanii Mirelei Vaida Final de contract pentru prezentatoarea tv Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct
Mirela Vaida își încheie contractul cu Acces Direct/ foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România, a făcut un anunț-șoc pentru fanii săi. Moderatoarea tv a precizat că la finalul anului își încheie contractul cu postul Antena Stars, acolo unde prezenta emisiunea Acces Direct, de mai bine de 2 ani.

Mirela Vaida pleacă de la cârma emisiunii Acces Direct

De când a fost cooptată să prezinte emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida a muncit din greu pentru fiecare ediție a show-ului de la Antena Stars, pentru a ieși totul ca la carte. De-a lungul timpului, ea a recunoscut că a primit de multe ori oferte din partea posturilor concurente, dar pe care le-a refuzat.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, Mirela Vaida a venit cu o veste-bombă! Conform Cancan.ro, vedeta de televiziune a anunțat că-și încheie contractul cu Antena Stars, la finalul acestui an. În plus, artista a venit și cu unele precizări legate de decizia luată. Se pare că contractul ei expiră pe 31 decembrie 2023.

Ce discuții a avut cu șefii de la Antena Stars

Mirela Vaida a precizat că a discutat deja cu Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat conducerea la Antena Stars, după plecarea lui Cristian Ionescu. Prezentatoarea tv a mai explicat faptul că ar urma să mai prezinte Acces Direct și în următorii doi ani, dar momentan, contractul nu a fost semnat.

ADVERTISEMENT

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. Elena Savu Răchițeanu), un fel de ‘ladies agreement’, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ‘Acces Direct’ e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste.

Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că ‘Acces Direct’ este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida, pentru Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

A fost atacată în platoul emisiunii

În 2021, Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite, după ce o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare tv. Agresoarea, care striga ‘Dă-mi banii’, a fost scoasă din studio, iar producătorii emisiunii tv au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Deși era în stare de șoc, Mirela Vaida și-a continuat emisiunea: „La cum a venit, săgeată, și la cum a aruncat pietroiul spre mine, e tentativă de omor. Sunt șocată! Am avut noroc că acea cărămidă nu m-a nimerit”.

ADVERTISEMENT

După acel incident, Mirela Vaida a mărturisit că îi era în permanență frică și chiar își luase măsuri de protecție. De asemenea, ea explica că momentul nu a fost unul regizat, așa cum s-a speculat în spațiul public, mărturisind că Acces Direct este o emisiune serioasă.

„Nu există aşa ceva. Vreodată în viaţa mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu! E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte şi spun sincer, că îmi este teamă de multe ori”, mai adăuga aceasta.

ADVERTISEMENT