Sport

Veste uriașă pentru Denis Alibec! Va încasa 1,2 milioane de euro de la fostul său club

Denis Alibec a primit o veste uriașă! Atacantul naționalei României urmează să încaseze suma de 1,2 milioane de euro de la fostul său club.
08.02.2024 | 17:55
Veste uriasa pentru Denis Alibec Va incasa 12 milioane de euro de la fostul sau club
Denis Alibec urmează să încaseze suma de 1,2 milioane de euro de la fostul său club. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este foarte aproape să primească suma de 1,2 milioane de euro de la fostul său club, Kayserispor. Anunțul a fost făcut de Ali Camli, președintele clubului turc. Atacantul lui SC Muaither (Qatar) a câștigat încă din vara anului trecut procesul cu fosta sa echipă la FIFA, însă nu a primit banii.

Veste uriașă pentru Denis Alibec! Va încasa 1,2 milioane de euro

Denis Alibec a semnat cu Kayserispor în toamna anului 2020. Turcii au plătit suma de 1 milion de euro celor de la Astra Giurgiu. Ulterior, atacantul a fost împrumutat la CFR Cluj și Atromitos, iar în vara anului 2022 a semnat cu Farul.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a pus umărul la calificarea României la Euro 2024 i-a făcut reclamație lui Kayserispor la FIFA pentru neplata salariilor. Camera de Soluționare a Litigiilor i-a dat dreptate atacantului român în vara anului trecut, însă banii nu au ajuns în contul lui Alibec.

În cele din urmă, Ali Camli, președintele lui Kayserispor, a anunțat că Denis Alibec își va primi banii, cei 1,2 milioane de euro, în cel mai scurt timp. În total, Kayserispor are datorii în valoare de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Sperăm că vom putea închide cazurile lui Bertolacci și Alibec”

”Interdicția la transferuri nu a fost încă ridicată. Am închis patru cazuri astăzi (n.r. – marți, 6 februarie) și mai avem două cazuri, ale lui Bertolacci și Denis Alibec. Încercăm, sperăm că mâine le vom putea închide.

Costul total al acestor șase cazuri despre care vorbim este de 5 milioane de euro. Tot contextul a fost cauzat de un management prost, prejudiciul adus clubului e din cauza unei strategii fără cunoștințe în afaceri. Trebuie să rezolvăm situația”, a declarat Ali Camli conform ntvspor.net.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec va încasa suma de 450.000 de euro pentru neplata salariilor restante și 750.000 de euro drept compensații, deoarece turcii au încheiat contractul cu fotbalistul român fără să invoce o cauză precisă.

Denis Alibec a dezvăluit ce va face cu banii: „Probabil o să-mi cumpăr o mașină”

Anul trecut, după ce a devenit campion cu Farul, Denis Alibec a acordat un interviu exclusiv pentru FANATIK. La acea vreme, fostul atacant de la CFR Cluj și FCSB dădea detalii exclusive despre procesul cu turcii. Totodată, Alibec a dezvăluit ce va face cu banii.

ADVERTISEMENT

„N-am apucat (n.r. să-și facă un cadou) încă pentru că am sărbătorit zilele acestea. Am fost împreună tot timpul și nu stau să mă gândesc la altele acum. Aștept banii de la turci și după probabil o să-mi cumpăr.

Am procesul cu turcii și să vedem când se va rezolva”, declara Denis Alibec, în exclusivitate, pentru FANATIK. În prezent, Denis Alibec evoluează pentru SC Muaither, în Qatar. Fotbalistul cu 36 de apariții în naționala României are o cotă de piață de 800.000 de euro. 

ADVERTISEMENT