Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veste uriașă pentru fanii FCSB: meciul la care Chiricheș revine pe gazon!

Veste super importantă pentru întreaga suflare roș-albastră. S-a aflat când revine Chricheș într-un meci al celor de la FCSB
20.03.2024 | 15:08
Veste uriasa pentru fanii FCSB meciul la care Chiriches revine pe gazon
Veste uriașă pentru fanii FCSB: meciul la care Chiricheș revine pe gazon! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit! Vlad Chiricheș revine pe teren într-un meci al celor de la FCSB. Gigi Mustață, șeful ultrașilor roș-albaștri, a vorbit despre situația veteranului din vestiar.

Vlad Chiricheș revine la FCSB! Gigi Mustață: „E nevoie de el”

În SuperLiga e pauză. Campionatul s-a întrerupt odată cu pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Mai mult echipe vor juca însă meciuri amicale în weekend, printre care și FCSB. Roș-albaștrii își vor măsura forțele cu divizionara secundă Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Conducerea vicecampioanei a luat acest amical în special pentru a le da minute celor doi fotbaliști care s-au recuperat după accidentări, Vlad Chiricheș și Denis Haruț. „Să dea Dumnezeu să joace, să își intre în formă. E nevoie de el.

Nu știu dacă mergem sau se duc băieții (n.r. – dacă merge Peluza Nord la Buzău). Important e ca el să își revină”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Următorul meci oficial al FCSB e în runda a doua din play-off, acolo unde roș-albaștrii vor da piept cu Farul, la Ovidiu. Mustață nu consideră un risc o eventuală titularizare a lui Chiricheș în fața lui Louis Munteanu & Co.

„E riscant și spunem toți că e riscant pentru că a fost accidentat și că a stat foarte mult timp. Dar gândiți-vă că Chiri a mai fost accidentat la Sassuolo și când a intrat și-a făcut treaba.

ADVERTISEMENT

(n.r. – E greu cu vampirul ăla mic de Louis Munteanu) E greu pentru orice fotbalist. Că și unii atacanți își doreau înainte să joace contra lui Ngezana, acum își doresc să nu mai dea de Ngezana. Și ați văzut ce joacă acum Ngezana de vreo 7-8 etape. Nu îl mai dă nimeni afară de acolo”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

Vlad Chiricheș are contract cu FCSB până la vară. Înțelegerea se va prelungi automat dacă roș-albaștrii vor reuși să ia campionatul. În acest sezon, fundașul central în vârstă de 34 de ani a jucat în șapte meciuri pentru FCSB, patru în SuperLiga și trei în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

E concurență mare pe postul de fundaș central la FCSB. Pentru acest post, pe lângă Vlad Chiricheș, Elias Charalambous îi mai are la dispoziție pe Dawa, Ngezana și Haruț, iar, la nevoie, mai pot evolua acolo Lixandru sau Ovidiu Popescu.

“100% asta se va intampla!” SEFUL galeriei FCSB, Gigi Mustata, despre PLECAREA lui Radunovic

ADVERTISEMENT