Sport

Anunțul zilei vine de la FCSB! Când se întoarce pe teren Vlad Chiricheș și ce acțiune surpriză au făcut roș-albaștrii special pentru fundașul lor

După victoria cu Sepsi OSK din prima etapă a play off-ului Superligii, FCSB are parte de o altă veste bună: Vlad Chiricheș s-a recuperat și poate să revină pe teren.
19.03.2024 | 10:53
Anuntul zilei vine de la FCSB Cand se intoarce pe teren Vlad Chiriches si ce actiune surpriza au facut rosalbastrii special pentru fundasul lor
Vlad Iulian Chiricheș la incalzire la meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Play-off-ului Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 17 martie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a recuperat și e gata să revină pe terenul de fotbal, anunțul a fost făcut chiar de Mihai Stoica. Fostul fundaș al celor de la Napoli nu a mai evoluat într-un meci oficial din luna august.

Fundașul a ieșit accidentat din partida cu UTA Arad, iar de atunci nu a mai reușit să bifeze vreun minut în tricoul formației bucureștene, care e și liderul din Superliga în prezent.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat când revine Vlad Chiriches

La emisiunea Sport Report, Mihai Stoica a anuțat că FCSB va disputa un meci amical cu formația din liga secundă, FC Buzău, meci în care Vlad Chiricheș își va face mult așteptata revenire.

“Am spus foarte clar că trebuie să intre din etapa a doua, după întreruperea ocazionată de meciurile naţionalei. Am luat un meci amical, vom juca sâmbătă cu Gloria Buzău pentru Chiricheş şi Haruţ. Vom fi în formulă completă după meciul ăsta. Chiricheş putea să joace şi acum două săptămâni, dar de ce să riscăm?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, atacă dur perechea fundașilor centrali de la FCSB

La emisiunea MAX Profețiile lui Miticăfostul șef al LPF este de părere că Gigi Becali ar fi trebuit să-l scoată și pe Ngezana la pauză alături de Dawa.

„Era gata antrenorul de la Sepsi să-i încurce pe FCSB cu presingul acela. A jucat mai rău Ngezana decât Dawa. Eu îi scoteam pe amândoi la pauză din cauza presingului făcut de cei trei din față (n.r. de la Sepsi) pe apărători. 

ADVERTISEMENT

Steaua (n.r. FCSB) nu e obișnuită ca cineva să vină și să facă presing în jumătatea lor de teren. Îi omorau, dădeau numai mingi lungi. Ei (n.r. FCSB) dădeau pase între fundașii centrali, așa cum fac ei.

La ce ocazii au avut, trebuia să le dea mai multe goluri Sepsi, dar nu s-a prins nimeni. Convingerea mea este că nu poate să câștige Farul cu Steaua (n.r. FCSB). Sunt fotbaliști toți ăștia de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dar dacă o bate Hagi pe Steaua (n.r. FCSB) nu mai pierde Farul niciun joc până la final. Ia titlul. Nu ar fi surpriză. Poate să ia titlul. Și Universitatea Craiova poate să facă asta”, a spus Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT
2.35 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în deplasarea de la Farul Constanța