Life

Vestea tristă primită de sora lui Culiță Sterp, însărcinată în 7 luni. Ileana Sterp „Sufletul lui se pregătește să plece în pace la Domnul”

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, este în doliu, după ce bunicul soțului său s-a stins din viață. Bărbatul a împlinit 93 de ani cu o zi înainte să moară.
14.01.2023 | 16:19
Vestea trista primita de sora lui Culita Sterp insarcinata in 7 luni Ileana Sterp Sufletul lui se pregateste sa plece in pace la Domnul
Ileana Sterp, în doliu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp a făcut un anunț dureros și a dezvăluit că familia sa este în doliu. Ileana și soțul ei au pierdut o persoană dragă sufletului lor.

Ileana Sterp în doliu. Pe cine a pierdut sora lui Culiță

Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară și în curând o să nască, dar a primit o veste tristă. Bunicul soțului său, părintele Ioachim, s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2023, la doar o zi după ce a împlinit 93 de ani.

ADVERTISEMENT

De o bună perioadă de timp, bărbatul slujea la Mănăstirea Măgura, iar nepotul său și Carla, fiica Ilenei Sterp, l-au vizitat cu ocazia aniversării lui.

Moșu, așa cum familia surorii lui Culiță îl alinta, era apropiat de strănepoata lui, care nu a avut ocazia să-și cunoască bunicul din partea tatălui.

ADVERTISEMENT

Deși urmau să-l viziteze din nou duminică, nu au mai apucat, însă Ileana Sterp a mărturisit că îl va păstra mereu în suflet și că se simte onorată că a avut ocazia să-l cunoască.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

„De azi, ochii lui blânzi ne privesc de la Domnul!  Carla nu a avut bunic din partea soțului, dar a avut străbunic și țin minte cât de fericit a fost când s-au întâlnit prima dată.

ADVERTISEMENT

Moșu avea o blândețe și o bunătate aparte pe care nu le-am întâlnit la nimeni. Mă simt onorată și binecuvântată că l-am cunoscut și că ne-a umplut inimile de bucurie în acești ani.

Ieri a împlinit 93 de ani, Carla l-a vizitat împreună cu Dani și familia, urma să mergem încă o dată duminică… Vom merge, dar el nu ne mai așteptă😢

ADVERTISEMENT

Te vom iubi și ne vom gândi mereu la tine, Moșu nostru drag! Rămas bun, Părinte Ioachim!”, a scris Ileana Sterp Pe Instagram.

Părintele Ioachim, mesaj pentru urmăritorii Ilenei Sterp

S-a întâmplat ca de multe ori urmăritorii să o critice pentru declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public, iar Ileana Sterp a dezvăluit ultimul mesaj pe care Părintele Ioachim l-a transmis pentru aceștia.

„’Să fie buni, cu răința nu facem nimic!’ Asta mi-a spus Moșu să le transmit urmăritorilor mei când l-am vizitat ultima dată”, a dezvăluit sora lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT