News

Vești bune despre sfârșitul pandemiei de Covid. Când se va termina, potrivit doctorului Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu anunță când se va sfârși pandemia de Covid-19. Veștile sunt optimiste.
19.09.2021 | 16:43
Vesti bune despre sfarsitul pandemiei de Covid Cand se va termina potrivit doctorului Adrian Marinescu
Vești bune despre sfârșitul pandemiei de Covid. Când va dispărea virusul, potrivit doctorului Adrian Marinescu. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș din Capitală, a vorbit cu optimism despre sfârşitul pandemiei.

Deși numărul cazurilor crește vertiginos în ultima perioadă, medicul are vești bune. Specialistul în boli infecţioase spune că iarna aceasta va aduce sfârșitul pandemiei de Covid.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul. Dar e un moment greu pentru noi toţi”, a spus medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balş, duminică, la emisiunea De-a viaţa ascunselea, de la Antena 3.

Adrian Marinescu simte sfârşitul pandemiei de Covid. “După această iarnă, dispare. Sezonul rece e ultima strigare”

„Eu sunt optimtist şi nici nu cred că aş putea gândi altfel, pe principiul că ce vrei să faci reuşeşti până la urmă. Poate îţi ia mai mult timp, mai puţin, dar reuşeşti până la urmă.

ADVERTISEMENT

Şi noi, medicii, ne gândim mereu la pandemie”, a declarat mediul de la Matei Balș.

Adrian Marinesc: „Nu e sentiment mai plăcut ca o vindecare a cuiva”

Medicul a vorbit în timpul emisiunii De-a viaţa ascunselea, de la Antena 3, și despre cât de plăcut este momentul când reuşeşte să rezolve un caz grav.

„Când reuşeşti să faci pe cineva bine, mai ales un caz dificil, nu există un alt sentiment mai plăcut, sufleteşte, e un sentiment grozav.

ADVERTISEMENT

Nu e sentiment mai plăcut ca o vindecare a cuiva. Dar trebuie să fiu calm, ca să pot transmite binele. În plus, dacă te panichezi, greşeşti mult mai uşor”, a explicat medicul Adrian Marinescu.

58 de persoane infectate cu Covid au murit în ultimele 24 de ore

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.817 cazuri noi de persoane infectate cu Covid.

ADVERTISEMENT

În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 58 de decese (32 bărbați și 26 femei) ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT