Life

Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare, dar și neplăcute pentru Lei. Ce se întâmplă până la finalul săptămânii cu toate zodiile

Lucruri frumoase pentru nativii Berbec, Taur și Fecioară, însă Leul nu are parte de momente prea plăcute. Care sunt previziunile complete.
04.10.2023 | 22:40
Vesti bune pentru Berbeci Tauri si Fecioare dar si neplacute pentru Lei Ce se intampla pana la finalul saptamanii cu toate zodiile
Lucruri frumoase pentru nativii Berbec, Taur și Fecioară, însă Leul nu are parte de momente prea plăcute. Care sunt previziunile complete. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare, dar și neplăcute pentru Lei. Ce se întâmplă până la finalul săptămânii cu toate zodiile. Astrologii au consultat astrele și au descoperit care sunt principalele evenimente.

Lucruri frumoase pentru nativii Berbec, Taur și Fecioară, însă Leul nu are parte de momente prea plăcute. Care sunt previziunile complete

Berbec

Eforturile din ultima perioadă dau roade până la finalul săptămânii. Munca îți este răsplătită și ești recompensat la adevărata ta valoare.

ADVERTISEMENT

Taur

Vești bune în casa iubirii. Iese în calea ta o persoană interesantă cu care rezonezi și cu care ai foarte multe lucruri în comun.

Gemeni

Depășești cu bine blocajele din viața personală și descoperi lucruri și activități interesante. Poate ieși la iveală o pasiune nouă.

ADVERTISEMENT

Rac

În interiorul tău e un amalgam de sentimente care te copleșesc și pe care nu știi cum să le gestionezi. Ține cont de sfaturile primite de la ceilalți.

Leu

E o perioadă grea, cu pierderi financiare. Nu știi cum să ieși la liman din datoriile și facturile care se tot adună și nu te lasă să dormi liniștit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru nativul Fecioară apar vești din depărtare, de la cineva cu care nu a mai vorbit de mult. E posibil să se reia o legătură veche, dar specială.

Balanță

A venit momentul să ai o viziune nouă în viață. Sunt șanse mari să afli despre ce este vorba undeva spre finalul acestei săptămâni. Ai răbdare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Stabilitatea financiară te ajută să faci schimbările pe care ți le dorești în locuință. Te gândești serios și la achiziționarea unei alte case.

Săgetător

Din toate părțile apar recomandări și îndemnuri, dar e foarte important să faci ce îți place. Alege cu sufletul și ghidându-te după instinct.

Capricorn

Planetele sunt aliniate în favoarea ta și îți permit să îți faci planuri pentru călătorii. Lista poate fi realizată pe mai multe luni.

Vărsător

Simți nevoia majoră de a evolua în mai multe direcții și de a urca pe scara spirituală. Ți se modifică anumite standarde.

Pești

Partenerul de viață te ia prin surprindere cu o cină romantică sau cu o ieșire în doi, undeva la munte. Profitați de aceste clipe.

ADVERTISEMENT