Fotbal intern

Vești bune pentru Dusan Uhrin! Andrei Sin a revenit la antrenamente după o accidentare de două luni. EXCLUSIV

25.10.2019 | 20:31
Vesti bune pentru Dusan Uhrin Andrei Sin a revenit la antrenamente dupa o accidentare de doua luni EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Sin a lipsit două luni de pe gazon din cauza unei rupturi musculare suferite în meciul pierdut de “câini” în fața Chindiei Târgoviște, scor 2-3 la Ploiești. A fost primul meci pe banca tehnică pentru Dusan Uhrin. FANATIK a aflat că fudașul stânga se antrenează normal cu echipa și va fi gata de joc după meciul cu Viitorul.

Vești bune pentru Dusan Uhrin! Andrei Sin se antrenează normal cu echipa

Accidentarea fundașului nu a părut așa de gravă la prima vedere, însă după control veștile nu au fost deloc bune și s-a constatat că ruptura a fost mai serioasă decât se credea inițial. Însă, după două luni în care a fost nevoie să își ia pauză forțată, fundașul adus în vară a intrat în programul normal al echipei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că nu va evolua împotriva Viitorului, fiind încă fragil din punct de vedere fizic, însă în aproximativ o săptămână Sin va fi apt de joc și ar putea prinde minute în confruntarea cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a returului.

Dinamo are o perioadă foarte complicată la început de retur. Echipa lui Dusan Uhrin joacă în următoarele trei etape cu primele trei clasate: Viitorul, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Iar cum programul nu ar fi destul de dificil, după meciul cu Viitorul de duminică pe “câini” îi așteaptă o deplasare lungă la Suceava, în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT
Vești bune pentru Dusan Uhrin! A revenit la antrenamente după o accidentare de două luni. EXCLUSIV (1)
Vești bune pentru Dusan Uhrin! A revenit la antrenamente după o accidentare de două luni. EXCLUSIV

Obiectiv play-off! A treia ratare la rând a obiectivului ar fi un dezastru

În ultima perioadă, Dinamo a obținut rezultate bune care au urcat echipa în clasament. Formația lui Dusan Uhrin are doar o înfrângere în ultimele 7 meciuri directe, serie care a reaprins speranțele de play-off ale dinamoviștilor.

Cele trei meciuri se pot dovedi cruciale pentru calificarea în play-off, iar presiunea pe “câini” este una uriașă. Dinamo a ratat în ultimii doi ani prezența în primele 6 la finalul sezonului regulat și un nou eșec ar stârni un nou scandal în “Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT
  • 16 august este data la care a jucat Sin ultimul meci: 2-3 împotriva Chindiei Târgoviște
  • 6 meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 a prins Sin în acest sezon

 

 

 

 

Tags: