Sport

Vești bune pentru suporterii U Craiova. Jucătorii excluși, prezenți la antrenamentele conduse de Mirel Rădoi. Exclusiv

Mirel Rădoi s-a hotărât să le acorde o nouă șansă celor patru jucători excluși din lotul Universităţii Craiova și i-a reprimit la antrenamentele „alb-albaștrilor”.
22.11.2022 | 13:45
Vesti bune pentru suporterii U Craiova Jucatorii exclusi prezenti la antrenamentele conduse de Mirel Radoi Exclusiv
Vești bune pentru suporterii CS Universitatea Craiova. Jucătorii excluși au revenit la antrenamentele conduse de Mirel Rădoi. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă s-au antrenat în același timp cu lotul oltenilor. În urmă cu zece zile, Mirel Rădoi a decis să îi excludă pe cei patru jucători din lotul celor de la Universitatea Craiova, chiar înaintea partidei cu Rapid, scor 2-2.

Mirel Rădoi i-a reprimit la antrenamentele Universităţii Craiova pe cei patru jucători excluși

Mirel Rădoi s-a bucurat de întreg lotul celor de la Universitatea Craiova la antrenamentele din Lunca Jiului. Jucătorii oltenilor prezenți la loturile naționale au revenit, iar tehnicianul a ales să îi reprimească la ședințele de pregătire și pe cei patru jucători excluși.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă s-au antrenat separat luni la baza din Lunca Jiului. Aceștia s-au pregătit în acelaș timp cu echipa, însă pe terenul alăturat din baza formației din Bănie.

La o zi distanță de la revenirea pe terenurile din Lunca Jiului, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost prezenți în baza de pregătire „Ilie Balaci”. Cei doi atacanți ai oltenilor s-au pregătit pe suprafața de joc alăturată din cantonament, împreună cu Ante Roguljic care revine după o accidentare.

ADVERTISEMENT
Andrei Ivan și Jovan Markovic s-au antrenat pe terenul alăturat din Lunca Jiului
Andrei Ivan și Jovan Markovic s-au antrenat pe terenul alăturat din Lunca Jiului

La antrenamentele „alb-albaștrilor” a revenit și Raul Silva, care a fost indisponibil în ultimele confruntări din SuperLigă. Fundașul lui U Craiova se află în proces de recuperare și s-a pregătit alături de conaționalul său, Rivaldinho.

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948

Elevii lui Mirel Rădoi se pregătesc pentru confruntarea cu marea rivală din oraș, FC U Craiova 1948. Înaintea derby-ului din Bănie, Universitatea Craiova va juca restanța din etapa cu numărul șase din SuperLigă, împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Atât Universitatea Craiova, cât și FC U Craiova 1948 au pus în vânzare biletele pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Disputa dintre cele două formații este programată sâmbătă, trei decembrie, de la ora 19:00.

Fanii din Bănie au manifestat un interes major pentru biletele de la derby-ul oltenesc, chiar dacă este programat între două optimi de finală de la Campionatul Mondial din Qatar. Aceștia au achiziționat 1.900 de tichete în primele trei zile de la comercializarea lor.

ADVERTISEMENT

În partida precedentă dintre cele două cluburi din Bănie, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe stadionul „Ion Oblemenco”, FC U Craiova 1948 fiind formația gazdă. Toate golurile s-au înscris din penalty, iar pentru trupa antrenată de Mirel Rădoi a marcat Andrei Ivan și Sergiu Hanca.


  • Cotă BETANO pentru U Craiova: 1,52 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT