Fotbal intern

Vești excelente pentru U Craiova! Trei fotbaliști, recuperați pentru meciul cu FC Botoșani. Decizia luată de olteni. Exclusiv

18.04.2021 | 19:01
Vesti excelente pentru U Craiova Trei fotbalisti recuperati pentru meciul cu FC Botosani Decizia luata de olteni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marinos Ouzounidis a primit mai multe vești excelente înainte de meciul FC Botoșani – U Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, FANATIK aflând că mai mulți jucători cu probleme medicale sunt apți.

Oltenii au început modest play-off-ul și au remizat acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, într-o partidă în care nu și-au creat prea multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din Băniei, tehnicianul grec s-a arătat mulțumit de dăruirea jucătorilor săi, dar s-a declarat dezamăgit din cauza faptului că are mulți jucători ofensivi absenți.

Marinos Ouzounidis a primit vești bune înainte de FC Botoșani – U Craiova

Cu trei zile înaintea partidei FC Botoșani – U Craiova, Marinos Ouzounidis a primit mai multe vești bune. FANATIK a aflat că accidentarea suferită de Alexandru Cicâldău în meciul cu Sepsi OSK nu este una gravă și mijlocașul va putea evolua în runda următoare.

ADVERTISEMENT

Conducătorul de joc al oltenilor a fost schimbat în finalul întâlnirii de sâmbătă seară și se credea c inițial că problemele medicale ale acestuia sunt ceva mai grave și nu va putea juca în partida de la Botoșani.

De asmenea, din informațiile FANATIK, atacanții Andrei Ivan și Reagy Ofosu sunt refăcuți complet și vor face deplasarea în Moldova, Marinos Ouzounidis putând să-i folosească în meciul împotriva formației lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan revine astfel după două săptămâni de absență, în timp ce Reagy Ofosu este din nou disponibil pentru olteni după o pauză de peste două luni, el accidentându-se la finalul lunii mai, la un meci cu FC Argeș.

Oltenii merg de la Botoșani direct la Cluj

În dorința de a le oferi toate condițiile jucătorilor în lupta la titlu, conducătorii Universității au luat decizia ca pentru întâlnirea de miercuri, 21 aprilie, cu FC Botoșani să se plece încă de marți, 20 aprilie, în așa fel încânt elevii lui Ouzounidis să nu resimtă oboseala.

ADVERTISEMENT

Mai mult, FANATIK a aflat că delegația oltenilor nu va mai reveni la Craiova după meciul de la Botoșani, urmând să meargă direct la Cluj, acolo unde sâmbătă, 24 aprilie, Universitatea va da piept cu campioana CFR, în etapa a treia a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 1,88 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT