Sport

Vești îmbucurătoare în privința lui Vlad Chiricheș: „Prima dată era mai grav!”

Mihai Stoica a oferit noi informații despre situația lui Vlad Chiricheș, spunând că sunt șanse de a reveni mai repede pe teren.
14.09.2023 | 21:45
Vesti imbucuratoare in privinta lui Vlad Chiriches Prima data era mai grav
Vești îmbucurătoare în privința lui Vlad Chiricheș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că sunt șanse ca fundașul „roș-albaștrilor” să se întoarcă după 50-60 de zile, deși inițial se discuta despre o absență de patru luni.

Vești îmbucurătoare în privința lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș și le dă vești îmbucurătoare fanilor FCSB, anunțând că sunt șanse ca fundașul să revină mult mai repede față de perioada de absență preconizată inițial.

ADVERTISEMENT

„Dawa este cu totul alt fotbalist față de sezonul trecut. S-a vorbit despre 50-60 de zile, prima dată era mai grav, se discuta despre patru luni. O să înceapă niște proceduri și sper să fie bine”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica a vorbit și despre Andrea Compagno, explicând că nu există nicio ofertă din partea turcilor de la Gaziantep: „N-a primit nicio ofertă de la Gaziantep! Împrumut dai jucători de care vrei să scapi, nu dai golgheterul echipei”.

ADVERTISEMENT

„E o problemă musculară!”

Florin Gardoș, fostul coleg din defensivă al lui Vlad Chiricheș de la FCSB, a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre accidentarea suferită de fundaș:

„E problema musculară la Chiricheș, care îl va ține o perioadă. Poate sunt subiectiv, dar pe faza de construcție, Chiricheș e foarte important. I-a preluat lui Dawa, pentru că pentru el construcția era o problemă, faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Trec mult mai multe mingi pe la Chiricheș, când joacă. Am văzut o declarație a lui Mihai Stoica că a fi aproape de tendon… la inghinal. Sunt mai grave situațiile astea”.

Vlad Chiricheș a jucat 7 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol sau să dea o pasă decisivă, însă ajunsese liderul echipei, chiar dacă nu a primit banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Vlad Chiricheș a jucat pentru: Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT