Sport

Revista Fanatik 746! Dezvăluiri Chiricheș, Băluță, Djokovic. Soluția lui Horia Ivanovici pentru promovarea CSA Steaua

Exclusiv în FANATIK 746: Dezvăluiri Chiricheș, Băluță, Djokovic. Soluția lui Horia Ivanovici pentru promovarea CSA Steaua. Mașinile lui Haaland și bomba sexy din Premier League!
28.08.2023 | 09:42
Revista Fanatik 746 Dezvaluiri Chiriches Baluta Djokovic Solutia lui Horia Ivanovici pentru promovarea CSA Steaua
Revista Fanatik 746! Dezvăluiri Chiricheș, Băluță, Djokovic. Analiza marilor 5 campionate vestice. Auto Haaland și bomba sexy din Premier League!
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 746, pe august-septembrie! Ce l-a gonit pe Vlad Chiricheș din Italia la FCSB. De ce a dat Alex Băluță Universitatea Craiova pe FCSB. Care este motto-ul vieții lui Damjan Djokovic. Soluția lui Horia Ivanovici pentru promovarea CSA Steaua. Interviu  cu Ionuț Angheluță, singurul comentator TV cu CV de fotbalist. Analiza marilor 5 campionate vestice. Mașinile „Tunetului nordic” Erling Haaland. Povestea bombei sexy din Premier League. 84 de pagini fanatice! Revista FANATIK 746, pe august-septembrie!

A apărut revista FANATIK 746, pe august-septembrie! Dezvăluiri Chiricheș, Băluță, Djokovic. Soluția lui Horia Ivanovici pentru promovarea CSA Steaua. Mașinile lui Haaland și bomba sexy din Premier League!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr, 746, al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr 746 al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Ce l-a gonit pe Vlad Chiricheș din Italia la FCSB. Locul de la… mare în care s-au pus la punct amănuntele revenirii și cine a fost „negociatorul” lui Gigi Becali. Episodul șocant cu Lorenzo „Magnificul” Insigne. Cine este, de fapt, șeful suprem al lui Vlad Chiricheș. Toate acestea, numai în revista FANATIK 746, pe august-septembrie!

ADVERTISEMENT
coperta revista Fanatik 746 august-septembrie Vlad Chiriches
Nu rata o lectură fascinantă cu revista FANATIK 746 pe august-septembrie! Nici nu știi ce pierzi dacă n-o citești!

De ce a întârziat Alex Băluță sosirea la FCSB cu… 5 ani! Legătura transferului la echipa lui Gigi Becali cu… Alex Mitriță! Cum s-a întors la prima iubire! Află toate amănuntele din revista FANATIK 746, pe august-septembrie!

Motto-ul după care se conduce Damjan Djokovic în cariera de fotbalist și în viață spune totul despre fotbalistul crescut și școlit în Olanda de o mamă croată și un tată sârb, combinație… explozivă! Cu ce mare jucător român s-a intersectat la Cesena și cum se simte la FCSB omul care spune că se simte strîin peste tot, află numai din revista FANATIK 746, pe august-septembrie!

ADVERTISEMENT

Super-interviu cu Ionuț Angheluță, singurul comentator TV cu CV de fotbalist de primă ligă. Amintiri din marile meciuri cu Steaua, Dinamo sau Rapid, cu ce mari fotbaliști români a împărțit vestiarul, de ce a pus ghetele în cui destul de devreme, cum a ajuns în presă și la microfonul Digi Sport, cu ce echipă ține, ce-i place și ce nu-i place să facă, să mănânce sau să bea, află, în exclusivitate, din revista FANATIK 746 pe august-septembrie!

Analiza amănunțită a celor 5 mari campionate din vestul Europei, care abia au început, transferurile de marcă, echipele de titlu, duelurile tradiționale, dar și cele de mare actualitate, într-un cuvânt „totul” despre Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, exclusiv în revista FANATIK 746 pe august-septembrie!

ADVERTISEMENT

Cum este în avion cu… Cristi Borcea, de ce este Ovidiu Hațegan om înainte să fie arbitru, de-a râsu’ – plânsu’ cu perlele scoase de oameni de și din fotbal, ce super-mașini are în garaj super-Haaland, cine este și cum arată bomba sexy din Premier League, povestea nefardată a vieții lui „Baby Rafa” Carlos Alcaraz – iată încă doar câteva din subiectele incitatnte pe care le poți citi în revista FANATIK 746 pe august-septembrie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 746, pe august-septembrie al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Silviu Ghering, Andrei Dicu și Daniel Șendre. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 746, pe august-septembrie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT