Fotbal international

Vești proaste pentru Barcelona: Ansu Fati ratează finalul de sezon! Ar putea fi operat din nou

25.03.2021 | 10:11
Vesti proaste pentru Barcelona Ansu Fati rateaza finalul de sezon Ar putea fi operat din nou
ADVERTISEMENT

Ansu Fati, puştiul-minune al Barcelonei, nu s-a refăcut după accidentarea suferită în noiembrie. Operat la meniscul stâng, el ar fi trebuit să revină în martie, dar ar putea rata tot sezonul.

Ansu Fati ar putea suferi o nouă operaţie

Ansu Fati s-a accidentat pe 7 noiembrie, într-un 5-2 pentru Barcelona contra lui Betis, în etapa a noua din La Liga. Tânărul atacant a fost operat la meniscul stâng şi ar fi trebuit să lipsească timp de patru luni.

ADVERTISEMENT

Termenul estimat iniţial pentru recuperare a fost deja depăşit, iar puştiul-minune nu a revenit în lotul Barcelonei. Radio Catalunya afirmă că problemele medicale nu s-au rezolvat.

Ansu Fati ar putea fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, întrucât meniscul lui nu s-a vindecat în urma primei operaţii. Au existat zvonuri că această a doua intervenţie ar fi fost deja efectuată în urmă cu mai multe săptămâni, dar clubul a negat acest lucru, spunând că a fost vorba despre o infecţie.

ADVERTISEMENT

Ansu Fati ratează complet finalul de sezon

În cazul în care Ansu Fati va ajunge din nou la cuţit, el va rata complet finalul de sezon atât cu Barcelona, cât şi cu naţionalele Spaniei, fie că va fi vorba despre Euro 2021, fie Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Înainte de accidentarea din noiembrie, atacantul era într-o formă foarte bună. Evoluase în 7 partide de La Liga, în care marcase de 4 ori şi dăduse o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

A prins şi 3 meciuri în grupele Ligii Campionilor, înscriid o dată şi oferind 3 pase decisive colegilor săi. Prestaţiile bune l-au dus şi la naţională. Are 4 selecţii, un gol şi o pasă decisivă (ambele în meciul cu Ucraina din Liga Naţiunilor).

Cel mai bun tânăr

Veştile proaste pentru Ansu Fati vin la scurt timp după ce a fost declarat cel mai bun tânăr fotbalist. Într-un top al puştilor-minune alcătuit de goal.com, spaniolul ocupă primul loc, în faţa lui Camavinga de la Rennes şi Reyna de la Dortmund.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Barcelonei este cotat la 80 de milioane de euro de site-urile de specialitat, cel mai scump catalan, al doilea cel mai scump din La Liga şi pe locul 17 la nivel mondial.

ADVERTISEMENT