Sport

Veşti proaste pentru Pep Guardiola! Când va reveni Erling Haaland pe teren la Manchester City

Accidentarea lui Erling Haaland este mai gravă decât se credea iniţial. Atacantul lui Manchester City va reveni pe teren abia în finalul lunii ianuarie.
13.01.2024 | 21:46
Vesti proaste pentru Pep Guardiola Cand va reveni Erling Haaland pe teren la Manchester City
Veşti proaste pentru Pep Guardiola! Când va reveni Erling Haaland pe teren la Manchester City. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a avut un prim sezon de senzaţie la Manchester City. Norvegianul a marcat nu mai puţin de 52 de goluri în stagiunea precedentă şi a pus umărul serios la prima Ligă a Campionilor câştigată de “cetăţeni”.

Veşti proaste pentru Pep Guardiola! Întârzie revenirea lui Haaland

Atacantul norvegian s-a accidentat la începutul lunii decembrie. Deşi se credea că este vorba de o leziune uşoară, perioada de inactivitate a lui Erling Haaland se tot prelungeşte şi va fi indisponibil până la finalul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a dezvăluit înaintea meciului cu Newcastle că atacantul norvegian este în Abu Dhabi, acolo unde se recuperează pentru accidentarea suferită la os, provocată de stresul la care este provocat din cauza activităţii sportive:

“Recuperarea lui s-a prelungit puțin. Se va reface în Abu Dhabi și sperăm că la finalul acestui luni va fi pregătit”, a dezvăluit Pep Guardiola înainte de Newcastle – Manchester City.

ADVERTISEMENT

Norvegianul ratează duelul cu Drăguşin!

Erling Haaland va rata şi întâlnirea cu Radu Drăguşin, noul fundaş al lui Tottenham. Cele două formaţii joacă pe 26 ianuarie în Cupa Angliei, pe stadionul de 1 miliard de dolari al celor de la Spurs.

Radu Drăguşin a devenit în această săptămână cel mai scump transfer din istoria României. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa pentru transfer, suma totală poate fi de 30 de milioane, cu tot cu bonusuri.

ADVERTISEMENT

Fundaşul român va fi în lot cu Manchester United, meci care va avea loc duminică. Dacă Ange Postecoglou va fi mulţumit de cum se pregăteşte Drăguşin, românul ar putea fi în echipa de start în meciul cu “cetăţenii” din Cupa Angliei.

Haaland a marcat 22 de goluri în acest sezon!

Erling Haaland a marcat 19 goluri în 22 de meciuri din actuala stagiune. El a ratat deja ultimele cinci meciuri de campionat, inclusiv Campionatul Mondial al cluburilor, câştigat de Manchester City.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Erling Haaland va reveni în timp util pentru a fi apt pentru duelul cu FC Copenhaga din optimile Champions League. Atacantul a marcat 5 goluri în cinci meciuri din Ligă.

  • 23 de ani are Erling Haaland
  • 180.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Haaland
ADVERTISEMENT